Datrium benoemt Tim Page als CEO

13-06-2018 | door: Witold Kepinski

Datrium benoemt Tim Page als CEO

Datrium, aanbieder van tier 1 hyperconverged infrastructuur (HCI) voor hybride clouds, heeft Tim Page aangesteld als CEO. Eerder werkte hij bij Sprinklr als COO.

Voordat hij bij Sprinklr aan de slag ging, was Page ook COO en een van de oprichters van VCE, waar hij de markt voor geconvergeerde infrastructuur creëerde en in slechts zes jaar een run-rate van 3 miljard dollar had. Page vervangt mede-oprichter Brian Biles in de rol van CEO. Biles zal het bedrijf blijven dienen als Chief Product Officer.

"Vanaf het begin was ik onder de indruk van de ongelooflijke mensen bij Datrium, waarbij een aantal van de topmensen in SaaS, virtualisatie en datamanagement met elkaar werden gecombineerd. De prestaties van het bedrijf waren fenomenaal: acceptatie door klanten, enorme omzetgroei en nieuwe software die in een sneller tempo wordt uitgebracht, "zei Page. "Bedrijven vragen om een ??duurdere, enorm schaalbare infrastructuur dan oudere HCI, en een die een brug naar de cloud is. Datrium is absoluut het juiste bedrijf op het juiste moment en ik ben blij dat ik hier ben. "

Het vroege succes van het bedrijf is grotendeels te danken aan de baanbrekende mogelijkheden die zijn verbonden aan het bekroonde Datrium DVX, een enkel geconvergeerd data lifecycle-platform voor hybride clouds. Datrium's nieuwe soort convergentie heeft zich bewezen als een gamechanger voor klanten die onder meer een wereldwijd bedrijf voor consumentenproducten en technologiekrachtcentrales Siemens, Zeon Chemical, BioMarin, VPay en het Amerikaanse ministerie van Defensie omvatten.

In de afgelopen maanden heeft Datrium ook groei met channel partners doorgemaakt, aangewakkerd door strategische relaties met technologiepartners waaronder Dell, Oracle, RedHat en Citrix. In januari begon het bedrijf ook aan zijn wereldwijde expansie met de opening van kantoren in Japan en Canada.

Terug naar nieuws overzicht