Witold Kepinski - 13 juni 2018

Dick Gehéniau wordt nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux

Dick Gehéniau wordt nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux image

Dick Gehéniau, IT-Security expert, is per 1 juni jongstleden benoemd tot VP New Business Alliance bij Panda Security, Europees koploper op het gebied van Cloud based Endpoint Detect & Response (EDR) technologie. Als VP Business Alliance zal hij ondersteuning bieden aan het management team van Panda Security Noord Europa en is direct verantwoordelijk voor de groei van de zakelijke markt in de Benelux.

“Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die al strategisch samenwerkt met Panda Security. Het is dan ook een eer om voor een onderneming te mogen werken die als Europese leider in Cloud based cybersecurity en Threat hunting opereert”, aldus Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus BV, in 1996 succesvol verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Jan Lindner, CEO of Panda Security' North European office, zegt in een statement: “Met de kennis en ervaring die Dick Gehéniau meebrengt uit zijn verleden kunnen we Panda’s exponentiële groei in de zakelijke markt doorzetten. Hij versterkt direct ons Benelux team en zal de organisatie ondersteunen met zijn expertise. Panda Security committeert zich om haar gebruikers op hoog niveau te ondersteunen en veilig te houden tegen het groeiende aantal cyberaanvallen.”

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!