HostSlim neemt mediatoren datacenter in Lelystad in gebruik

13-06-2018 | door: Witold Kepinski

HostSlim neemt mediatoren datacenter in Lelystad in gebruik

HostSlim heeft de de mediatoren (Datacenter) in Lelystad in gebruik genomen. HostSlim zal de komende weken haar diensten vanaf deze locatie gaan aanbieden. "Wij zijn momenteel in de afrondigsfase van het opzetten van het netwerk en starten BGP sessies met andere internet exchanges", aldus Ralph Karseboom, ceo van HostSlim.

Karseboom: "HostSlim heeft er voor gekozen om door te groeien met haar dienstaanbod en daar was deze stap een heel belangrijke in. In 2019 heeft HostSlim groeimogelijkheden binnen het datacenter welke zij zeker zal benutten. HostSlim zal de volgende diensten vanuit locatie Lelystad aanbieden: (Web)Hosting, Reseller hosting, Virtual Private Servers, Colocatie, Streaming en Dedicated Servers. HostSlim is opgericht in 2008 als Lelystads bedrijf. In die 10 jaar is HostSlim snel gegroeid. Wij hebben al sinds 2011 ons eigen netwerk, onze eigen servers en alle diensten in eigen beheer. In 2018 willen wij een grote stap maken naar een nog grotere omgeving voor onze klanten vanuit een unieke locatie. Hoe leuk is dat om dit te kunnen doen vanuit de stad waar we al sinds 2008 operationeel zijn als echt Lelystads bedrijf?"

Hij vervolgt: "Door de goede samenwerking en fijne gesprekken met Alticom zijn wij tot conclusie gekomen dat dit de beste partner is om deze groei te realiseren. Alticom is onderdeel van een beursgenoteerd bedrijf welke financieel zeer stabiel en gezond is. Dit vinden wij een zeer belangrijk aspect zodat naast de daadwerkelijke kwalitatieve apparatuur (A-merk apparatuur) de finaniele cijfers van onze partners ook in orde zijn"

Karseboom besluit: 'HostSlim haar missie is om een kwalitatief hoogstaande dienst aan te bieden en daarnaast goed zorg te dragen voor ons millieu. HostSlim zal beduidend nog minder stroom gaan gebruiken waar de PuE onder de 1.20 ligt bij onze nieuwe locatie. Dit houdt in dat er enkel <20% stroom nodig is voor de cooling van de ruimte en servers. De andere 100% is puur door de servers in gebruik. Daarnaast is ons hoofdkantoor ook geplaceerd in Lelystad en dit zorgt er voor dat wij een zeer goede responsetijd voor onze klanten kunnen bieden op het moment van calamiteiten."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter