SMT & AppyThings lanceren 'Digitale Turbomotor'
13-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SMT & AppyThings lanceren 'Digitale Turbomotor'

SMT en AppyThings lanceren in de Benelux een nieuwe dienst, de 'Digitale Turbomotor', om de digitalisering bij organisaties te versnellen en te versimpelen. Met de 'Digitale Turbomotor' kunnen organisaties flexibel data ontsluiten uit applicaties als API's, terwijl het complete applicatielandschap met alle data op één centrale plek maximaal inzichtelijk is.

In de 'Digitale Turbomotor' is een API Management platform geïntegreerd met het platform van Splunk. SMT en AppyThings regelen met één contract en één aanspreekpunt de licenties, inrichting en ontwikkeling van beide platformen, maar ook de monitoring & support van beide platformen. Zo versimpelen zij het proces van digitalisering voor organisaties, zo beweren de betrokken partners.

SMT meldt: "De digitale transformatie gaat als een wervelwind door organisaties heen. Continu ontstaan er nieuwe technologieën, ontdekken we nieuwe toepassingen en moeten we ons aanpassen naar de spelregels die blijvend veranderen. Om relevant te blijven is het omarmen van DevOps, Security, Application Development & Business Analytics cruciaal, maar niet eenvoudig. Een combinatie van partners met de juiste mix van aantoonbare ervaring, kennis en kunde helpt bij het versnellen van digitale transformatie. SMT en AppyThings hebben hun belangrijkste diensten gecombineerd in de 'Digitale Turbomotor', zodat organisaties met een gerust hart invulling kunnen geven aan hun digitale transformatie."

Terug naar nieuws overzicht
Software