13-06-2018 | door: Witold Kepinski

Juniper Networks PoC toont Security en Multi-Cloud voordelen

Juniper Networks organiseerde haar jaarlijkse PoC-sessie op Schiphol-Rijk,. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak in een video update met Brett Ley (Juniper Networks), Jan Hoogenboom (Neutral Internet Exchange, NL-ix), Steven Blees (Juniper Networks), Mohamed El Haddouchi (Director Technology & Innovation Cloud and Cyber Security at Infradata) en Chris Barnard ( Vice President IDC, European Telecommunications and Networking).

Juniper kondigde verder de introductie aan van MX Series 5G Universal Routing Platform en diverse software-innovaties. Het MX-Platform biedt de programmeerbaarheid, het prestatievermogen en de flexibiliteit die nodig zijn voor een snelle ontwikkeling en implementatie van cloud-diensten.

De vijfde generatie van het MX-platform is het resultaat van de jarenlange samenwerking van Juniper met wereldwijde cloud-providers en serviceproviders. Het platform biedt vrijwel onbeperkte programmeerbaarheid, kostenefficiëntie en veelzijdigheid voor grootschalige toepassingen biedt. Het MX-platform combineert de beste netwerksoftware en -hardware om operators, cloud providers en grote ondernemingen te helpen. Zo kunnen bedrijven voldoen aan de technologische en zakelijke eisen die aan hun dienstverlening gesteld worden.

Terug naar video overzicht