Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-06-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Juniper Networks PoC toont Security en Multi-Cloud voordelen

Juniper Networks organiseerde haar jaarlijkse PoC-sessie op Schiphol-Rijk,. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak in een video update met Brett Ley (Juniper Networks), Jan Hoogenboom (Neutral Internet Exchange, NL-ix), Steven Blees (Juniper Networks), Mohamed El Haddouchi (Director Technology & Innovation Cloud and Cyber Security at Infradata) en Chris Barnard ( Vice President IDC, European Telecommunications and Networking).

Juniper kondigde verder de introductie aan van MX Series 5G Universal Routing Platform en diverse software-innovaties. Het MX-Platform biedt de programmeerbaarheid, het prestatievermogen en de flexibiliteit die nodig zijn voor een snelle ontwikkeling en implementatie van cloud-diensten.

De vijfde generatie van het MX-platform is het resultaat van de jarenlange samenwerking van Juniper met wereldwijde cloud-providers en serviceproviders. Het platform biedt vrijwel onbeperkte programmeerbaarheid, kostenefficiëntie en veelzijdigheid voor grootschalige toepassingen biedt. Het MX-platform combineert de beste netwerksoftware en -hardware om operators, cloud providers en grote ondernemingen te helpen. Zo kunnen bedrijven voldoen aan de technologische en zakelijke eisen die aan hun dienstverlening gesteld worden.

Terug naar video overzicht
Security