Witold Kepinski - 14 juni 2018

Rubrik biedt nieuwe hybrid cloud-mogelijkheden met de release van Alta 4.2

Rubrik biedt nieuwe hybrid cloud-mogelijkheden met de release van Alta 4.2 image

Data management leverancier Rubrik heeft versie 4.2 van hun vlaggenschip product, dat is vernoemd Alta voor de 4x generatie aangekondigd. Het bedrijf benadrukt dat deze release zijn mogelijkheden voor het beheer van de hybride cloud versterkt.

Rubrik voegt ingebouwde ondersteuning voor AWS- workloads toe. Voor traditionele workloads in het datacenter breidt Alta 4.2 ondersteuning uit naar AIX en Solaris. MSP's zullen waarschijnlijk profiteren van de toevoeging van native support voor VMware vCloud Director.

“Er is geen twijfel mogelijk: hybride cloud is de toekomst, en adoptie wordt gedreven door zowel bestaande workloads als toekomstige architectuur, zegt Arvind Nithrakashyap, Chief Technology Officer bij Rubrik. “We hebben Alta 4.2 gebouwd om ieder aspect van een zakelijke hybride cloudstrategie mogelijk te maken. Ons doel is om het voor organisaties makkelijker te maken om de publieke cloud in gebruik te nemen en een AWS-achtige, selfservice-cloud voor henzelf te bouwen. En we zorgen ervoor dat alles in één oplossing wordt geïntegreerd, zodat het infrastructuurteam dezelfde Rubrik-ervaring heeft, of het nu met UNIX-workloads werkt of met cloud-native applicaties.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!