Redactie - 14 juni 2018

Raet en Talentsoft tekenen strategische partnerovereenkomst

Raet, speler op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees leverancier op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.

“Door samen te werken met Talentsoft kunnen wij onze internationale klanten een geïntegreerde oplossing bieden”, zegt Sander Odijk, Director Partnerships & Strategic Alliances van Raet. “Klanten zullen profiteren van een ‘one-stop-shop’ voor HR, omdat de volledige geïntegreerde oplossing door Raet wordt aangeboden en ondersteund.”

De Talentsoft Talent Management suite wordt geïntegreerd met de Raet Youforce HR core en Payroll suite. Beide partijen voeren ook een gezamenlijk verkoopbeleid. De samenwerking tussen beide partijen weerspiegelt de stijgende behoefte in de HR-markt aan geïntegreerde oplossingen die voldoen aan de geldende lokale en Europese wet- & regelgeving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!