Redactie - 14 juni 2018

ICT Spirit is trots op HPE Fast Growing Partner Award

ICT Spirit is trots op HPE Fast Growing Partner Award image

Op het landelijke Reimagine Congres van Hewlett Packard Enterprise is de Fast Growing Partner Award uitgereikt aan ICT Spirit. De ICT-dienstverlener uit Haaksbergen is dealer van grote merken als HPE, HP Inc, Microsoft en Citrix. Directeur Mark Leferink: “ik ben ontzettend trots op ons team! Door hard werken en de juiste adviezen aan onze klanten zijn we bij HPE uitzonderlijk snel gegroeid en hebben we deze prijs gewonnen.”

Mark Leferink ontving uit handen van HPE’s managing director Michiel van Vlimmeren de award, die door HPE wordt toegekend aan de snelst groeiende IT-onderneming. Bovendien konden relaties van de genomineerde IT-bedrijven stemmen op hun favoriet.

Optimale kennis in familiebedrijf

ICT Spirit levert naast hardware van onder andere HP Enterprise en HP Inc. vooral ICT-diensten op het gebied van ICT-beheer en veiligheid. ‘Als familiebedrijf in de IT willen wij het beste voor onze medewerkers én onze relaties. Vanuit deze basiswaarde zijn we een continu lerende organisatie en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met deze optimale kennis bieden wij onze klanten de beste ICT-oplossing passend bij hun situatie. Dat zie je uiteindelijk ook terug in de sterk groeiende verkoopcijfers” aldus een trotse Leferink.

Voordeel voor klanten

De toekenning van de award wordt door Leferink vooral ook gezien als een bevestiging van de jarenlange samenwerking met Hewlett Packard Enterprise. “Door op alle niveaus in de organisatie goed met HPE samen te werken kunnen we scherp inkopen en snel schakelen. Daar profiteren onze klanten optimaal van.”

Lees op deze link over de andere winnnaars van de HPE Partner Awards.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!