Microsoft Azure Kubernetes Service is beschikbaar

Microsoft Azure Kubernetes Service is beschikbaar

14-06-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft Azure Kubernetes Service is beschikbaar

Microsoft heeft zijn AKS-geleide Kubernetes container service algemeen beschikbaar gesteld voor Azure cloud zo meldt Brendan Burns, Microsoft Distinguished Engineer, in een blogpost.

"Vandaag ben ik ongelooflijk verheugd om aan te kondigen dat de Azure Kubernetes Service (AKS) nu algemeen beschikbaar is. We voegen ook vijf nieuwe regio's toe, waaronder Australië Oost, VK Zuid, West VS, West VS 2 en Noord-Europa. AKS is nu over het algemeen beschikbaar in tien regio's verspreid over drie continenten, en we verwachten dat we in de komende maanden nog tien andere regio's zullen toevoegen!", aldus Burns.

"Met AKS in al deze regio's kunnen gebruikers van over de hele wereld, of met toepassingen die de wereld omringen, hun productie-Kubernet-toepassingen implementeren en beheren, met het vertrouwen dat de engineers van Azure constante monitoring, operaties en ondersteuning bieden voor het volledig beheer van onze klanten Kuberneteclusters. Azure was ook de eerste cloud die een gratis beheerde Kubernetes-service aanbiedt en we blijven deze gratis aanbieden in Google Analytics. We denken dat je Kubernetes moet kunnen gebruiken zonder te betalen voor onze beheerinfrastructuur", zegt Burns.

Lees meer in de blogpost.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud