Witold Kepinski - 15 juni 2018

Salesforce Essentials voor MKB sales en marketing

Cloud CRM aanbieder Salesforce introduceert Salesforce Essentials voor MKB sales en marketing team. Essentials bestaat uit intelligente apps voor kleine zakelijke teams. De eerste Essentials-apps - Sales Cloud Essentials en Service Cloud Essentials - zijn al beschikbaar.

Essentials maakt gebruik van alle Salesforce-innovatie die wordt geleverd in drie grote releases per jaar. Het is hetzelfde vertrouwde CRM-platform dat wordt gebruikt door 83 procent van de Fortune 500-bedrijven, nu geoptimaliseerd voor kleine bedrijven.

Sales Cloud Essentials stelt kleine verkoopteams in staat snel aan de slag te gaan, slimmer te werken en meer te verkopen. Met Lightning Sales Console hebben verkoopvertegenwoordigers een compleet overzicht van hun klanten - inclusief activiteitengeschiedenis, belangrijke contactpersonen, klantcommunicatie en interne accountbesprekingen - op één plaats en toegankelijk vanaf elk apparaat dat de Salesforce Mobile-app gebruikt. Bovendien maken rapporten en dashboards het gemakkelijk om de bedrijfsprestaties bij te houden. Door het verhogen van de efficiëntie in het verkoopproces, hebben vertegenwoordigers meer tijd om klantenrelaties op te bouwen.

Service Cloud Essentials maakt het voor kleine serviceteams eenvoudig om hun helpdesks direct in te stellen en klanten een snellere, persoonlijkere klantenservice te bieden. Met de Lightning Service Console hebben servicemedewerkers een 360-gradenoverzicht van elke klantinteractie in één uniforme desktopweergave, zodat ze zijn uitgerust met de context die nodig is om problemen sneller, nauwkeuriger en vanaf één locatie op te lossen, of klanten nu bereiken via telefoon, e-mail, Twitter ofFacebook. Bovendien stelt de Service Cloud Mobile-app agenten in staat om vanaf elke locatie een persoonlijke klantenservice te bieden.

Prijzen en beschikbaarheid

De Salesforce Essentials-apps - Sales Cloud Essentials en Service Cloud Essentials - zijn vandaag beschikbaar en geprijsd $ 25 per gebruiker per maand.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!