BizzCon en iland gaan strategische samenwerking aan

15-06-2018 | door: Witold Kepinski

BizzCon en iland gaan strategische samenwerking aan

BizzCon en iland gaan strategische samenwerking aan om de Disaster Recovery en Business Continuïty positie in Nederland te versterken. Volgens BizzCon gaat het hierbij om een samenwerking waarbij de elementen van beide partijen worden gebruikt om elkaar te versterken.

De strategische samenwerking concentreert zich voor iland op de specialistische ondersteuning van Disaster Recovery technieken. BizzCon richt zich vooral op de bedrijfsvoering en procesbegeleiding tijdens een incident om de continuïteit van de onderneming te kunnen waarborgen.

Business Contnuity

BizzCon oprichter Dennis Ebbenhorst (foto) verwacht veel van deze samenwerking. “Door de technische focus van iland te combineren met de kennis van BizzCon op het gebied van Disaster Recovery en Business Continuïty, zijn wij in staat de klant te voorzien van hoogwaardige oplossingen puur gericht op de bedrijfsprocessen van de klant.”

Rudy Arts, binnen iland verantwoordelijk voor noord Europa, is enthousiast over BizzCon. Zij richten zich echt op de business van de klant en leveren garanties op het beschikbaar zijn van de IT, zonder de klant te vermoeien met de techniek.

Terug naar nieuws overzicht