Oracle Autonomous Cloud Services voor mobiele ontwikkeling en gegevensintegratie

18-06-2018 | door: Witold Kepinski

Oracle Autonomous Cloud Services voor mobiele ontwikkeling en gegevensintegratie

Oracle heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de volgende generatie Oracle Cloud Platform-services met ingebouwde autonome functies, waaronder Oracle Mobile Cloud Enterprise, Oracle Data Integration Platform Cloud en Oracle API Platform Cloud. Met geïntegreerde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning automatiseren deze platformdiensten operationele taken om organisaties in staat te stellen kosten te verlagen, risico's te verminderen, innovatie te versnellen en voorspellende inzichten te krijgen. aldus Oracle.

Om voortdurend te innoveren terwijl ze gelijke tred houden met dynamische zakelijke omgevingen, hebben bedrijven behoefte aan veilige, uitgebreide en geïntegreerde cloudservices om nieuwe applicaties te bouwen en hun meest veeleisende workloads uit te voeren. De cloud services spelen daarop volgens Oracle in om intelligente wijze belangrijke operationele functies automatiseren, zoals tuning, patches, back-ups en upgrades, waardoor organisaties meer tijd hebben om zich te concentreren op strategische bedrijfsactiviteiten en tegelijkertijd maximale prestaties, hoge beschikbaarheid en essentiële beveiligingsfuncties bieden.

"Onze klanten hebben enorme waarde voor het integreren van AI en machinale leermogelijkheden in onze hele cloudportfolio", zegt Amit Zavery, executive vice-president van ontwikkeling, Oracle Cloud Platform. "Klanten hebben onze visie voor een zelfstandige onderneming omarmd. Met de autonome platformdiensten van Oracle kunnen organisaties profiteren van AI om kosten te verlagen, innovatie te versnellen en de manier waarop zij zaken doen te transformeren. "

Vorig jaar schetste Oracle zijn visie voor een autonome onderneming en onthulde 's werelds eerste Autonome Database. Sindsdien heeft het bedrijf aangekondigd dat het autonome capaciteiten zou uitbreiden naar zijn volledige cloudplatformportfolio. Om die belofte waar te maken, heeft Oracle onlangs een aantal autonome platformdiensten beschikbaar gesteld, waaronder Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud, Oracle Analytics Cloud, Oracle Integration Cloud en Oracle Visual Builder. Met de beschikbaarheid van vandaag nog een reeks autonome platformdiensten, blijft Oracle momentum opbouwen. Later in 2018, is Oracle van plan om meer autonome mogelijkheden vrij te geven gericht op Blockchain, beveiliging en beheer, en extra database workloads, waaronder OLTP en NoSQL.

Nieuwe Oracle Cloud Platform Services met ingebouwde AI
Door het toevoegen van autonome mogelijkheden aan zijn nieuwste set Platform Cloud-services, helpt Oracle organisaties met het eenvoudig ontwikkelen van nieuwe, innovatieve gebruikerservaringen met chatbot- en spraakmogelijkheden, kunnen zakelijke gebruikers intelligente data-integratietaken uitvoeren en bedrijfslogica en -gegevens blootstellen via robuust API-ontwerp / management .

Oracle Mobile Cloud Enterprise

Oracle Mobile Cloud Enterprise biedt een compleet, open en bewezen bedrijfsplatform voor het ontwikkelen, leveren, analyseren en beheren van mobiele apps en AI-powered chatbots die elk backend-systeem verbinden en uitbreiden op een veilige, schaalbare manier. 

Zelflerende chatbots observeren interacties, voorkeuren om vaak uitgevoerde acties te automatiseren.

Geautomatiseerd leren van gesprekken zorgt voor een hogere nauwkeurigheid bij het leren van de machine voor de slimme bots, inclusief naadloze overdrachten aan menselijke agenten via getrainde AI-algoritmen.

Automatische generatie van QnA-chatbots onttrekken kennis aan ongestructureerde gegevens door gebruik te maken van machine learning.

Oracle Data Integration Platform Cloud

Oracle Data Integration Platform Cloud helpt organisaties betere en snellere beslissingen te nemen door toegang te bieden tot alle gegevens en sneller gegevens uit gegevens te halen door een combinatie van machine learning en kunstmatige intelligentie-functies die gegevens overal vandaan streamen, migreren, transformeren, verrijken en besturen.

Vereenvoudigt en automatiseert het maken van big data-meren en data warehouses met zelfklemmende taken met één klik om streaming- of batchgegevens te leveren, waardoor standaardisatie en efficiëntie voor big data-projecten wordt verbeterd.

Levert zelfoptimaliserende datapijplijnen voor een snelle levering van gegevens aan Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud.

Maakt betrouwbare, beheerde cloudgebaseerde analyses mogelijk door systeemgestuurde gegevensuitwisseling tussen SaaS, on-premises en hybride bedrijfstoepassingen.

Versnelt de voorbereiding van zelfbedieningsgegevens via machinegestuurde gegevensverwerking en elimineert handmatig werk bij het maken van gegevenspijplijnen.

Oracle API Platform Cloud

Oracle API Platform Cloud ondersteunt Agile API-first ontwerp en ontwikkeling, waardoor hybride implementatie van de API-gateway mogelijk is tussen Oracle Cloud, on-prem en 3rd party clouds. Het biedt inzicht in KPI's die elk aspect van de API-levenscyclus beslaan, terwijl de meest actuele beveiligingsprotocollen worden gebruikt.

Krijgt voortdurend informatie over gebruikspatronen en beveelt toewijzingslimieten en -configuraties aan.

Op basis van ander beleidsgebruik en -configuraties beveelt het beleid en de beleidsconfiguraties aan met behulp van voorspellende algoritmen voor API-managers.

Oracle Developer Cloud

Oracle Developer Cloud is een compleet ontwikkelplatform dat is inbegrepen bij alle Oracle Cloud-services die softwareontwikkeling en leveringscycli automatiseren en teams helpt bij het beheren van agile ontwikkelingsprocessen. Met een eenvoudig te gebruiken webinterface en integratie met populaire ontwikkeltools, helpt het om betere applicaties sneller te leveren.

Bouwt automatisering voor meerdere ontwikkeltalen en -omgevingen die verschillende populaire build-frameworks ondersteunen, zoals Maven, Ant, Gradle, npm, Grunt, Gulp en Bower.

Tests automatisering met populaire testraamwerken zoals JUnit en Selenium maakt automatisering van zowel logica- als UI-testen mogelijk.

Environment provisioning automation via opdrachtregelinterfaces voor Docker, Kubernetes en Terraform.

Continue integratie-automatisering door visuele pijplijnstromen. Bewaak de live uitvoering van pijplijnen en bouw de taakuitvoe- ringsgeschiedenis op vanaf een centrale locatie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud