NOS app biedt WK beelden met UltraHighDefinition TV

16-06-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NOS app biedt WK beelden met UltraHighDefinition TV

Het WK is van start genaan. 64 wedstrijden live voetbal, vanzelfsprekend uitgezonden door de NOS. 25 voetbaldagen in vier weken tijd.  Via de NOS-app en op de speciale WK-pagina NOS.nl/wk2018 vind je 24/7 het laatste WK-nieuws, de samenvattingen van de wedstrijden, maar ook veel extra materiaal zoals interviews, het speelschema, livestreams, real-time statistieken en een liveblog. Speciaal voor dit WK is er door NOS lab een speciale story gemaakt: Messi en de eeuwige jacht op de wereldbeker.

Niet op tijd thuis voor een wedstrijd? Via de NOS-app kun je altijd en overal de livestreams van alle wedstrijden en onze uitzendingen volgen.

NIEUW

NOS 360°: het WK vanuit alle hoeken

De NOS biedt de voetbalfans de kans het WK op een unieke manier te beleven. In de NOS app en op NOS.nl bekijk je met NOS 360° de mooiste acties en doelpunten vanuit verschillende camerahoeken. Vlak na een doelpunt, grote kans of mooie pass zijn beelden van dat hoogtepunt te zien vanuit bijvoorbeeld de dug-out, van achter de keeper en met de flycam boven het veld. Met NOS 360° beleef je het WK vanuit alle hoeken.

NIEUW

Het scherpste WK ooit

Het WK 2018 in Rusland wordt scherper dan ooit in beeld gebracht. De NPO en de NOS bieden, bij wijze van experiment, de wedstrijden aan in UltraHighDefinition TV, ook wel 4k genoemd. Dit betekent een vier keer hogere resolutie als HD, goed voor meer kleuren en contrast. Nederland is één van vijftien landen ter wereld waar het WK in Ultra HD wordt uitgezonden.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility