Wouter Hoeffnagel - 18 juni 2018

Arrow ECS brengt no-code platform van WEM op Nederlandse markt

Arrow Electronics sluit een distributieovereenkomst met WEM. Arrow gaat het no-code applicatieplatform van WEM in Nederland op de markt brengen.

Het no-code platform van WEM stelt eindgebruikers in staat schaalbare applicaties te ontwikkelen tegen lage kosten, zonder dat hiervoor programmeerkennis vereist is. Het platform stelt gebruikers in staat op basis van een flowchart in real-time een applicatie te 'modelleren'. Hiervoor is volgens WEM uitsluitend kennis over organisationele processen nodig.

Minder tijdrovend en kostbaar

"WEM's technologie stelt organisaties in staat functionaliteiten te bouwen in hun bestaande applicaties voor een fractie van de conventionele kosten en in een tijdsbestek van dagen in plaats van weken. Ik ben verheugd dat onze channel klanten nu dit vermogen naar eindgebruikers kunnen brengen", aldus Bart van Rheenen (links op de foto), managing director Benelux van Arrow ECS.

"Dankzij de samenwerking met Arrow is een snelle distributie van WEM nu binnen bereiken. De technische expertise en services van Arrow zullen het marktbereik van ons no-code applicatieplatform aanzienlijk vergroten. We zijn trots met deze internationale value-added distributeur samen te werken", zegt Rob Schilperoort, CEO van WEM.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!