Wouter Hoeffnagel - 19 juni 2018

Solvinity benoemt Marc Guardiola tot CISO en Martin Maas tot DPO

Solvinity benoemt Marc Guardiola tot CISO en Martin Maas tot DPO image

Solvinity stelt Marc Guardiola aan als Chief Information Security Officer (CISO) en Martin Maas als Data Protection Officer (DPO). Zowel Guardiola als Maas zijn al langer werkzaam voor Solvinity in verschillende rollen op het gebied van security.

Guardiola heeft een brede ervaring in ICT architectuur en engineering, met uitstekende certificeringen op het gebied van ICT security. Als verantwoordelijke voor de cybersecurity- en informatiestrategie van Solvinity, zal hij ervoor zorgdragen dat klanten van Solvinity worden voorzien van “secure hosting” en outsourcingdiensten.

Martin Maas

Naast zijn huidige rol als Compliance Officer zal Maas ook de rol vervullen van Data Protection Officer (DPO), oftewel Functionaris Gegevensbescherming. Martin heeft brede kennis en ervaring in engineering en compliancy in de IT-industrie. Hij is verantwoordelijk voor onafhankelijke monitoring en advies omtrent het correct en adequaat behandelen van persoonsgegevens volgens de General Data Protection Regulation (GDPR), ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Het voldoen aan deze richtlijnen wordt toegevoegd aan Solvinity’s activiteiten rond ISAE3402 en SOC2 compliancy, alsmede de verschillende ISO-certificeringen van het bedrijf.

Security en compliance zijn topprioriteit voor veel bedrijven en instellingen. Als dienstverlener op het gebied van managed hosting en outsourcing, inclusief werkplekken en mobile device management, beschouwt Solvinity security als één van zijn kernactiviteiten. Solvinity bevestigt met deze benoemingen zijn commitment om zijn klanten te voorzien van een veilige en compliant IT-omgeving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!