Wouter Hoeffnagel - 19 juni 2018

Tech Data breidt overeenkomst met SpyCloud uit naar 15 Europese landen

Tech Data breidt zijn overeenkomst met SpyCloud uit naar 15 extra landen in Europa heeft uitgebreid. De oplossingen voor datalekken van SpyCloud beschikbaar worden hierdoor ook in Zweden, Portugal, Zwitserland, Belgie, Denemarken, Tsjechie, Ierland, Spanje, Finland, Frankrijk, Italie, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Noorwegen en Polen beschikbaar. De oplossingen zijn al langer verkrijgbaar in Duitsland en Oostenrijk.

SpyCloud helpt kleine en middelgrote bedrijven inbreuken op gegevens te detecteren en cyberaanvallen waarbij accounts worden overgenomen te voorkomen door realtime waarschuwingen te verzenden indien medewerkers of bedrijfsmiddelen zijn aangetast. Het platform maakt gebruik van menselijke intelligentie om gestolen inloggegevens te herstellen voordat ze op forums worden geplaatst, waardoor het risico van een inbreuk op de beveiliging wordt verminderd.

Gestolen inloggegevens bestrijden

"Tech Data heeft haar samenwerking met SpyCloud in heel Europa uitgebreid, waardoor onze partners de mogelijkheid hebben om een groter aantal organisaties te helpen het gebruik van gestolen inloggegevens te bestrijden. Bovendien ondersteunt deze overeenkomst onze strategie om te investeren in next-generation technologiee?n en ons portfolio van producten, oplossingen en diensten te versterken die deze technologieen mogelijk maken", zegt David Ellis (foto), vicepresident Security and Mobility Solutions, Europe, bij Tech Data.

Ellis vervolgt: "Volgens een recent Verizon Data Breach Investigation Report kwam 81% van de hack gerelateerde overtredingen voort uit gestolen en/of zwakke wachtwoorden. Het bestrijden van mensen die gestolen inloggegevens gebruiken is erg moeilijk voor organisaties. Door de uitgebreide oplossingen van SpyCloud voor het ontdekken van schending aan te bieden, hebben organisaties een compleet overzicht van alle gestolen inloggegevens en kunnen ze hun processen voor beveiligingslekken automatiseren."

Vroegtijdig waarschuwen

Ted Ross, CEO en mede-oprichter van SpyCloud, zegt: "We hebben een effectieve aanpak voor het ontdekken van datalekken en bereiken dit door middel van een detectieservice voor vroegtijdige waarschuwing die wordt aangedreven door een team van intelligentie-analisten van wereldklasse. Wij beschouwen Tech Data als de meest betrouwbare distributeur in Europa en, na ons succes met hen in Duitsland en Oostenrijk, zijn we verheugd met hen samen te werken om onze oplossingen aan een veel groter publiek in Europa te leveren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!