Wouter Hoeffnagel - 22 juni 2018

Espresso gridpoint organiseert Summer School over samenwerken

Onder de titel ‘Samen maakt beter’ organiseert Espresso gridpoint op drie dagen in augustus een speciale Summer School voor business partners.

Business partners krijgen concrete ideeën aangereikt over het cloud-verdienmodel. Onderwerpen die zeker voorbij komen zijn:

  • De samenwerking tussen cloudleverancier en business partners.
  • Hoe en waarom de hybride cloud?
  • Waarom een eigen platform niet rendabel te maken is.

De bijeenkomsten hebben een gevarieerd programma. “Een bijzondere spreker van buiten de IT gaat vanuit een interessante invalshoek vertellen over het thema ‘samenwerken”, vertelt Espresso gridpoint-directeur Marga Reuver (foto). “Want we merken dat partners en prospects ons nog vaak als leverancier zien en zichzelf als klant. Terwijl wij juist het partnerschap opzoeken. De wereld verandert, je levert niet meer alleen een product. We zitten nu, meer dan ooit, in elkaars primaire proces. Dat wordt het centrale thema.”

“Daarnaast vertellen enkele van onze business partners een heel leuk verhaal over de samenwerking, en tonen we customer cases”, vervolgt ze. “En ik vertel zelf iets over tien jaar ondernemen in de cloud en hoe je een cloud businessmodel kunt financieren, laten renderen en er geld mee kan verdienen.”

Omdat Espresso gridpoint dit jaar tien jaar bestaat, wordt de middag in een zomerse sfeer afgesloten.

De Summer School vindt op 9 augustus plaats in Best, op 16 augustus in Rotterdam en op 23 augustus in Lelystad. Aanmelden kan via janet@espresso-gridpoint.com.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!