Prianto sluit distributieovereenkomst met RapidFire Tools
20-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Prianto sluit distributieovereenkomst met RapidFire Tools

Prianto gaat een distributieovereenkomst aan met RapidFire Tools. Het bedrijf gaat de producten van RapidFire Tools in Nederland op de markt brengen.

De IT draagt rechtstreeks bij aan het succes van een organisatie. Moderne IT die bedrijfsprocessen en samenwerking in de keten faciliteert is essentieel. Vaak introduceren medewerkers zelf nieuwe IT-functionaliteit als zij niet de optimale gebruikerservaring kunnen krijgen van hun eigen IT afdeling en de digitalisering van de samenleving zorgt voor een exponentiële datagroei. Het is mede daarom van wezenlijk belang om de algehele IT van een organisatie periodiek onder de loep te nemen door middel van een assessment die een organisatie in staat stelt om duidelijke en heldere informatie te verkrijgen van de beveiliging, netwerk en IT processen. Daarnaast moet met de General Data Protection Regulation (GDPR) iedereen zich nu verantwoorden omtrent de omgang met data, dus is een compliance en assessment methodiek van cruciaal belang.

Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto, wijst erop dat NetworkDetective van RapidFire Tools een populaire non-intrusive IT assessment tool is die door duizenden VAR’s en MSP’s wereldwijd wordt gebruikt om problemen te ontdekken en klant gerelateerde rapporten te genereren. Daarnaast heeft RapidFire Tools onlangs AuditGuru voor GDPR uitgebracht, waardoor partners van Prianto voortaan ook compliance diensten kunnen aanbieden. Akrum noemt RapidFire Tools dan ook een interessante en zeer relevante aanvulling op het portfolio van Prianto voor partners in de Benelux.

Terug naar nieuws overzicht
Security