Extreme Networks introduceert Smart OmniEdge AI gebaseerde toepassing
19-06-2018 | door: Redactie

Extreme Networks introduceert Smart OmniEdge AI gebaseerde toepassing

Extreme Networks introduceert Smart OmniEdge aan. Dit is een edge-oplossing met artificial intelligence (AI) dat intelligentie, aanpassingsvermogen en intrinsieke veiligheid biedt aldus de leverancier. Smart OmniEdge solution bestaat uit een veilige en uniforme vaste en draadloze infrastructuur en AI-gestuurde beheereigenschappen, allemaal toegankelijk via een single pane of glass. De oplossing biedt algemene zichtbaarheids-, beleids- en authenticatiediensten voor de gehele infrastructuur.

Smart OmniEdge is speciaal gebouwd om de groei van gebruikers en Internet of Things-apparaten (IoT) bij te houden en biedt een consistente klantgestuurde ervaring in verschillende netwerkomgevingen, via de flexibiliteit van on-premise-implementatie of as-a-service. Het uiteindelijke netwerk en de inzichten geven klanten de flexibiliteit om snel te groeien en zich aan te passen naarmate hun bedrijfsbehoeften veranderen, terwijl hun investeringen worden beschermd zo beweert de leverancier.

De Extreme Networks Smart OmniEdge-oplossingen omvatten de vaste en draadloze netwerkbeheer-, cloud-, analyse- en beveiligingsmogelijkheden van Extreme. De nieuwe technologieën die Extreme Networks introduceert, zijn specifiek ontworpen om de edge-netwerkervaring te verbeteren. Ze omvatten:

ExtremeAI voor Smart OmniEdge – Een krachtige, gehoste toepassing die menselijke intelligentie vergroot met proactieve AI om de complexe taak van RF-beheer te versimpelen. De oplossing maakt gebruik van machine learning om netwerkanalyses, apparaatstatistieken, verbindingssnelheden en gebruikers- en toepassingservaringen te verzamelen. Hierdoor kan het netwerk voortdurend leren en zich aanpassen aan de gebruikers en toepassingen van een klant die toegang hebben tot het wifinetwerk.

ExtremeCloud Appliance – Ontworpen voor klanten die houden van de eenvoud van de ExtremeCloud™-oplossing en een on-premise-oplossing willen. ExtremeCloud Appliance levert cloud-achtige licenties en beheer met geïntegreerde diensten en features die on-premise-implementaties vereisen. De oplossing is geschikt voor uitbreiding met containers. Het is ook beschikbaar als een virtuele machine (VM) voor klanten met hun eigen private-cloudservices.

Extreme Extended Edge Switching – Een innovatieve technologie die meerdere netwerklagen samenvoegt tot één logische switch. Hierdoor verbetert de intelligentie van edge-switches, wat het netwerk platter maakt en de complexiteit van de implementatie verkleint. Het resultaat is een vereenvoudigd operationeel model dat de kosten verlaagt.

Extreme Defender voor IoT – Een uitgebreide beveiligingsoplossing die onboarding en beveiliging van vaste IoT-apparaten vereenvoudigt. De Defender voor IoT-applicatie kan in elke vorm op de ExtremeCloud-appliance worden ingezet en helpt bij veilige toegang van IoT-apparaten die op de accesspoint-wandaansluiting of de Extreme Defender-adapter zijn aangesloten. De oplossing biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en beheer, waardoor IT verkeersstromen kan analyseren en afwijkingen lokaliseren. De oplossing werkt met de Extreme Fabric Connect-oplossing of via netwerken van derden om IoT-apparaten te beschermen. Tot slot is ExtremeDefender ideaal voor zorgomgevingen.

Smart OmniEdge stelt Extreme Network-partners in staat on-premise- en as-a-service-oplossingen aan te bieden die voldoen aan de eisen van hun klant. Extreme levert honderd procent geïntegreerde diensten en ondersteuning aan Smart OmniEdge-klanten. Met de introductie van Smart OmniEdge kunnen nieuwe klanten die via netwerkpartners, internationale systeemintegrators en overheidspartners binnenkomen, gebruikmaken van een promoactie. Als deze nieuwe klanten de Smart OmniEdge-oplossing vandaag bestellen, betalen ze de eerste negentig dagen niets, mits ze de aankoop via Extreme Capital Solutions financieren. Als alternatief kunnen klanten kiezen uit financieringsopties die zijn afgestemd op de behoeften van hun bedrijf.

Beschikbaarheid
Smart OmniEdge solutions van Extreme Networks is in het derde kwartaal van 2018 beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken