HP ziet toename diversiteit en vrouwen in hogere functies

21-06-2018 | door: Witold Kepinski

HP ziet toename diversiteit en vrouwen in hogere functies

HP brengt heeft zijn Sustainable Impact Report 2017 uitgebracht, waarin de jaarlijkse voortgang en de nieuwe doelen worden geschetst om duurzame verbeteringen in te brengen op het gebied van ‘Planet, People en Community’. HP kondigt ook een toename van bijna 8% aan op gebied van diversiteit in nieuwe werknemers en een aanhoudende toename van vrouwen in hogere functies.

"Bij HP ontwikkelen wij continu om bijdrage te leveren aan een betere wereld. De kern van onze ‘reinvention’ is de noodzaak om een onderneming te creëren die een blijvende duurzame impact op de wereld heeft", aldus Dion Weisler, President & Chief Executive Officer van HP Inc. "Dit is niet alleen het juiste om te doen, maar het stimuleert onze innovatie, onze groei en zorgt op de lange termijn voor een sterker en gezonder bedrijf."

Het HP Sustainable Impact Report 2017 deelt specifieke details over de voortgang van vooraf aangekondigde doelstellingen, evenals belangrijke initiatieven en updates in het hele bedrijf die van invloed zijn op ‘Planet, People en Community’ - van het bevorderen van een efficiëntere, circulaire en koolstofarme economie, arbeidsvaardigheden en welzijn, tot een duurzame 4e Industriële Revolutie, voor het leveren van een op technologie gebaseerd leren.

Bekijk het volledige rapport op www.hp.com/sustainableimpact.

Terug naar nieuws overzicht