Hermitage Solutions levert portfolio van G DATA in België en Luxemburg

20-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Hermitage Solutions levert portfolio van G DATA in België en Luxemburg

Hermitage Solutions, een distributeur gespecialiseerd in IT security, gaat het volledige productportfolio van G DATA aan zijn klanten in België en Luxemburg aanbieden.

Het bedrijf, dat in de hele Benelux opereert, levert oplossingen die in algemene zin bijdragen aan de beveiliging van netwerken, endpoints en data. Hermitage wilde zijn portfolio op het gebied van malwarebescherming uitbreiden met software die gemakkelijk te installeren is, gebruiksvriendelijk is in het dagelijkse beheer en die de best mogelijke bescherming biedt voor zakelijke omgevingen. De keuze viel op de oplossingen van G DATA.

Strenge selectiecriteria

Hermitage hanteerde bij de selectie van de nieuwe leverancier een aantal strenge criteria. Belangrijke factoren waren een hoge detectiegraad, de betrouwbaarheid van de leverancier ten aanzien van de privacy van de gebruikers, gebruiksgemak en de flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossingen. G DATA kwam hierbij als beste partij uit de bus.

Yves Kervyn, directeur van Hermitage Solutions vertelt: "We zijn heel blij met deze samenwerking. G DATA is een heel betrouwbaar Duits bedrijf met een sterke focus op privacy dankzij de strenge Duitse dataprotectiewetgeving. Door de DoubleScan-technologie die de software gebruikt, is de software zeer sterk in het tegenhouden van zowel bekende als compleet onbekende malware. Bovendien is er een toegewijd team in de Benelux dat kan helpen met pre-sales en met technische support. Wij geloven dat G DATA alles in huis heeft om de marktleider van de toekomst te zijn op het gebied van security."

Perfecte match

"Hermitage Solutions is een vaste waarde in België op het gebied van IT security. Door de specialisering van Hermitage, is er veel diepe kennis aanwezig waar onze resellers veel baat bij kunnen hebben. Bovendien zet Hermitage zich volledig in om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen op het gebied van kwaliteit en service. Wat dat betreft zitten Hermitage en G DATA op één lijn en zijn wij samen een perfecte match," aldus Dirk Cools (foto), Country Manager van G DATA Benelux.

Terug naar nieuws overzicht
Security