Wouter Hoeffnagel - 22 juni 2018

Duppal brengt oplossingen van Zoom op Nederlandse markt

Duppal, leverancier van cloud collaboration, consultancy en user adoption programma’s, is één van de eerste officiële partners van Zoom in Nederland. Zoom levert oplossingen voor videoconferencing en is sinds 2011 actief. Duppal gaat de diensten van Zoom aanbieden in Nederland.

Veel bedrijven maken momenteel een digitaliseringsslag. Met behulp van slimme samenwerkingstools kunnen zij de efficiëntie van hun procesen verbeteren. Zo maken deze oplossing betere communicatie op afstand, een snellere time to market en daarmee meer omzet en groei mogelijk. Maar omdat de markt van samenwerkingstools tegenwoordig zeer gevarieerd is, vinden bedrijven het volgens Duppal lastig om een keuze te maken.

De juiste keuze maken

Het bedrijf helpt klanten daarom bij het maken van deze keuze. Hierbij wordt niet zo zeer gekeken naar technische specificaties, maar juist naar de eindgebruikers. Brahim Radouane, Commercieel Director bij Duppal: "Wij kijken altijd naar het gebruik van de tool in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kunnen we bedrijven adviseren over de beste tool voor hun gebruikers en processen."

Zoom levert onder andere een oplossing voor Huddle rooms, die steeds vaker te vinden zijn in nieuwe kantoren. Met Zoom maak je met een minimale investering een kleine meeting room onderdeel van een volledige videoconferencing ervaring. Hiervoor gebruik je simpele audiovisuele apparatuur, zoals scherm en webcam. Deelnemers ontmoeten elkaar met e?e?n druk op de knop. Daarnaast biedt het Zoom platform een aantal handige opties, waaronder functionaliteiten voor het organiseren van webinars en international dial out en dial in.

Partner in videoconferencing

Met Zoom breidt Duppal haar productportfolio uit met een laagdrempelige en flexibele oplossing voor videoconferencing. Naast de genoemde voordelen van Zoom waren ook de volledige integratiemogelijkheden van Zoom met bestaande videoconferencing systemen en Skype for Business een belangrijke reden voor Duppal om de oplossingen van Zoom te gaan leveren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!