Redactie - 22 juni 2018

Dell geeft update over maatschappij, mensen en het milieu

Dell geeft update over maatschappij, mensen en het milieu image

Dell heeft zijn jaarlijkse 2020 Legacy of Good update gepresenteerd waarin het inzicht geeft in zijn (langetermijn)inspanningen op het gebied van maatschappij, mensen en het milieu.

Het rapport geeft een samenvatting van de activiteiten die Dell op dit gebied heeft ondernomen tijdens het fiscaal jaar 2018 (dat liep van 4 februari 2017 tot 2 februari 2018). Het rapport, en de activiteiten die daarin worden genoemd, komen voort uit het verantwoordelijksgevoel en de voortrekkersrol die Dell neemt om een duurzame en welvarende toekomst te realiseren.

Dell ziet de vooruitgang van de mensheid dankzij de inzet van technologie als belangrijk bedrijfsdoel (purpose). Een van de manieren waarop het bedrijf daar invulling aan geeft is zijn commitment aan het Legacy of Good-initiatief waarin het Dell-technologie en -expertise inzet om goede dingen te realiseren voor mensen en de planeet. Dat houdt bijvoorbeeld in dat Dell investeert in innovatie die de impact op het milieu reduceert, dat het een transparante supply chain ondersteunt, zorgt voor inclusiviteit op de werkvloer en minder bedeelde gemeenschappen helpt.

“Het Legacy of Good-programma laat zien wat er gebeurt wanneer mens en technologie samen hetzelfde doel nastreven”, aldus Christine Fraser, Chief Responsibility Officer van Dell. “Onze klanten, partners en teams zijn meer dan ooit betrokken bij dit werk en blijven op zoek naar innovatieve manieren om om te gaan met natuurlijke bronnen, afval te verwerken en te zorgen voor meer inclusiviteit.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!