Steve Bandrowczak wordt COO bij Xerox
25-06-2018 | door: Witold Kepinski

Steve Bandrowczak wordt COO bij Xerox

Xerox heeft de benoeming aangekondigd van Steve Bandrowczak tot president en chief operation officer en lid van het uitvoerend comité van de onderneming. Bandrowczak zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van een wereldwijde operatiestrategie in de bedrijfsondersteunende functies van het bedrijf, waaronder product- en servicelevering, facturering aan klanten, informatietechnologie, wereldwijde inkoop en onroerend goed.

Tijdens zijn carrière bekleedde Bandrowczak leidinggevende posities bij verschillende wereldwijde multinationals, waaronder Avaya, Nortel, Lenovo, DHL en Avnet. "Steve brengt een track record van groeiende bedrijven en het verbeteren van het concurrentievermogen door een combinatie van innovatie, technologie en operationele strengheid," zei John Visentin , vice-voorzitter van Xerox en chief executive officer. "Zijn ruime ervaring in de product- en serviceleveringsketen zal essentieel zijn voor het genereren van waarde voor onze aandeelhouders en het bouwen van meer effectieve en efficiënte manieren om onze klanten van dienst te zijn."

Bandrowczak treedt toe tot Xerox bij Alight Solutions, waar hij de chief operating officer en chief information officer was, verantwoordelijk voor de wereldwijde supply chain van het bedrijf, gedeelde services, productontwikkeling, transformatiekantoor, crediteurenadministratie, I / T-strategie en -operaties, enterprise risk management en onroerend goed.

Voorafgaand aan zijn ervaring bij Alight Solutions was Bandrowczak de president van Telecommunication Media and Technology bij Sutherland Global Services. Hij was eerder senior vicepresident voor Global Business Services bij Hewlett-Packard Enterprises, waar hij zijn shared service-organisatie met 16.000 werknemers omvormde tot een zeer efficiënte operatie met een focus op automatisering, business intelligence en arbeidsoptimalisatie.

"Xerox is een iconisch merk met een erfenis van innovatieve technologieën", zegt Bandrowczak. "Door mij op dit moment bij het bedrijf aan te sluiten, kan ik de volgende iteratie van een wereldleider helpen vormgeven."

Bandrowczak behaalde een Bachelor of Science diploma in Computer Science aan de Long Island University, New York.

Terug naar nieuws overzicht