Witold Kepinski - 25 juni 2018

Dimension Data verwerft een meerderheidsbelang in e2y

Dimension Data koopt voor een onbekend bedrag e2y, een Brits digitaal handelsadviesbureau met een staat van dienst voor het uitvoeren van state-of-the-art bedrijfstransformatieprojecten aan zijn wereldwijde klanten.

De overstap zal de Digital Business Solutions- portfolio van Dimension Data versterken door digitale handelsmogelijkheden toe te voegen. e2y is een expert in het adviseren, implementeren en ondersteunen van klanten op tal van oplossingen voor digitale handelsplatforms. Dit voegt een aanvullende reeks vaardigheden toe aan de kernwaardepropositie van Dimension Data op het gebied van systeemintegratie, beheerde services en specifiek op dit gebied met services die bijdragen aan het advies en de service van digitale infrastructuur.

Scott Gibson, Group Executive voor digitale bedrijfsoplossingen bij Dimension Data, zei: "Nu de toekomst van de handel sterk gericht is op de ervaring van online handelen, en onze portfolio van Digital Business Solutions is gericht op het stimuleren van innovatie voor onze klanten, zal onze investering in e2y onze klanten dichter bij hun klanten op deze geavanceerde commerciële platforms. Het helpt ons ook om onze klanten te begeleiden bij hun zakelijke transformatie-reizen. De kracht van e2y in het Verenigd Koninkrijk en Europa, in combinatie met de aanwezigheid van Dimension Data in het Midden-Oosten en Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific, zal nieuwe markten openen voor onze klanten om te profiteren van een echt aantrekkelijke digitale handelsoplossing."

Laurent Christen, CEO van e2y voegt toe: "De digitalisering van goederen en diensten verstoort gevestigde bedrijfsmodellen en bestaande waardeketens, waardoor nieuwe modellen kunnen ontstaan. e2y is een pionier op het gebied van digitale innovatie voor handel en marktplaatsen. We leveren oplossingen voor onze klanten met als doel hun klantervaring te verbeteren en groei te realiseren. We zijn verheugd dat we onze krachten bundelen met Dimension Data om onze klanten te helpen profiteren van verbeterde digitale handelsmogelijkheden en hun bedrijven te transformeren ".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!