VMware Cloud Marketplace biedt partners diverse cloud diensten

24-06-2018 | door: Witold Kepinski

VMware Cloud Marketplace biedt partners diverse cloud diensten

VMware werkt aan een VMware Cloud Marketplace die partners diverse cloud diensten diverse cloud diensten biedt. Dit zal worden gepresenteerd op VMworld in Barcelona met een sessie getiteld 'Introductie van de VMware Cloud Marketplace'.

VMware meldt: "Naarmate VMware het on-premises door software gedefinieerde datacenter uitbreidt naar de public cloud, hebben klanten een manier nodig om toegang te krijgen tot de producten en services van derden waarvan ze afhankelijk zijn in hun hybride en multi-cloud-reis. De VMware Cloud Marketplace faciliteert dit door klanten een middel te bieden om te bladeren en inhoud te verwerven, zoals blauwdrukken, binaire programma's voor toepassingen, software als een service, virtuele apparaten en aanvullende services zoals transacties en eenvoudige implementatie." 

Software

Het bedrijf vervolgt: "Voor partners verlengt de VMware Cloud Marketplace de route naar de markt die u leuk vindt in VMware Solution Exchange naar de cloud. Neem deel aan deze sessie voor een introductie en demonstratie van de VMware Cloud Marketplace en leer hoe u kunt profiteren van deze opwindende nieuwe service." Solution Exchange is de marktplaats van VMware voor softwarepartners om hun waren te verkopen.

AWS Cloud

Op VMworld in de VS komt een sessie met de titel 'vSphere Client Roadmap: verleden, heden en toekomst'. Hiernbij is vSphere Client (HTML5) volgens VMware de toekomst en de enige beschikbare client om de vSphere-omgeving in VMware Cloud op AWS te beheren.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud