Witold Kepinski - 25 juni 2018

Akamai stelt Jasper Brouwer aan als EMEA Marketing Director

Akamai stelt Jasper Brouwer aan als EMEA Marketing Director image

Akamai Technologies heeft Jasper Brouwer (47) aangesteld als EMEA Marketing Director WEB Field Marketing. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen van het EMEA WEB Field Marketing team. Brouwer werkt vanuit het Nederlandse kantoor van Akamai in Amsterdam.

Brouwer was eerder werkzaam als EMEA Marketing Director Digital & Content bij Dell, waar hij leiding gaf aan de transformatie van het Dell marketing team naar een moderne marketingorganisatie. Ook was hij verantwoordelijk voor de contentmarketing en de digitale activaties in de EMEA-regio.

Brouwer heeft in zijn nieuwe functie de ambitie om het klantenbestand van Akamai in de EMEA-regio verder te laten groeien. Ook wil hij zijn team ondersteunen om te innoveren op het gebied van marketingstrategie en implementatie. “De vraag naar een sneller en veilig internet voor e-commerce en mediaconsumptie blijft groeien. Akamai heeft een unieke propositie in deze enorme markt en ik kijk er naar uit om mee te bouwen aan de verdere groei van Akamai,” aldus Brouwer.

Akamai bestaat dit jaar 20 jaar biedt een cloud delivery-platform. Met meer dan 233.000 servers in 130 landen en in meer dan 1.600 netwerken wereldwijd is Akamai’s distributed platform geschikt voor performanceverbeteringen en bescherming tegen cyberaanvallen op hun internetsites en –applicaties.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!