Dilip Timal aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks

25-06-2018 | door: Witold Kepinski

Dilip Timal aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks

Dilip Timal (42) is per 1 juni 2018 aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks. Zijn aanstelling staat in het teken van het uitbreiden van de activiteiten van Avi Networks in de Benelux.

Avi Networks biedt een intent-based oplossing voor applicatiediensten waarmee organisaties de adoptie van de cloud kunnen voltooien. Het Avi Vantage Platform biedt naast software-defined load balancing een intelligente Web Application Firewall en een elastische service mesh. Timal gaat in zijn nieuwe rol het momentum van Avi Networks aangrijpen om het huidige klantenbestand, dat bestaat uit grote enterprises en klanten uit de Forbes 2000-lijst, uit te breiden. Timal heeft daarnaast als doel het partnernetwerk van Avi Networks te vergroten en bovendien het Benelux-team uit te breiden door nieuw IT-talent te werven.

Timal heeft in zijn carrière meerdere senior posities bekleed. Zo heeft hij onder andere de rol van Sales Director Noord-Europa bij LogRhythm en Country Manager Netherlands bij Palo Alto Networks met succes vervuld. Hij heeft ruim achttien jaar ervaring in de IT-sector en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet.

Timal over zijn nieuwe functie: “Avi Networks schudt de technologiemarkt op door continu te innoveren. De investering van Cisco Investments onderstreept dat we op het juiste pad zitten. Bovendien wordt het bestuur van Avi ingevuld door gerenommeerde namen in de markt, zoals de directeur van Palo Alto Networks en de oprichters van Cisco en VMware."

Dirk Marichal, Vice President EMEA en India bij Avi Networks, over de aanstelling van Timal: “We zijn erg blij om Dilip aan ons team toe te voegen. Hij heeft een bewezen track record in de Benelux en hij is de ideale persoon om samen met ons stappen te maken en verdere groei te realiseren. Met zijn achttien jaar ervaring in sales en management en het netwerk van partners, klanten en relaties met vendoren is hij in staat een topprestatie neer te zetten in de regio.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter