Witold Kepinski - 26 juni 2018

Sven Schoenaerts aan de slag bij security specialist Varonis

Sven Schoenaerts aan de slag bij security specialist Varonis image

Sven Schoenaerts heeft NetApp verlaten en wordt Director Belgium, Netherlands, Nordics bij security specialist Varonis, een pionier op het gebied van gegevensbeveiliging en -analyse.

Varonis richt zich op het beschermen van bedrijfsgegevens: gevoelige bestanden en e-mails; vertrouwelijke klant-, patiënt- en werknemersgegevens; financiële administratie; strategische en productplannen; en ander intellectueel eigendom.

Het Varonis Data Security Platform detecteert insider-dreigingen en cyberaanvallen door gegevens, accountactiviteit en gebruikersgedrag te analyseren; voorkomt en beperkt rampspoed door gevoelige en verouderde gegevens te vergrendelen; en ondersteunt op een efficiënte manier een veilige toestand met automatisering.

Met de nadruk op gegevensbeveiliging, ondersteunt Varonis verschillende gebruiksgevallen, waaronder governance, compliance, classificatie en dreigingsanalyses.

Varonis startte met operaties in 2005 en vanaf 31 maart 2018 heeft het bedrijf ongeveer 6000 klanten over de hele wereld - bestaande uit partijen in vele sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, openbaar, industrieel, verzekeringen, energie en nutsbedrijven, consumenten en detailhandel, onderwijs, media en entertainment en technologie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!