Redactie - 26 juni 2018

TCOC Zomer BBQ

TCOC Zomer BBQ image

Op donderdag 30 augustus 2017 organiseert TSOC (Telecom Society) het jaarlijkse zomerevent dit keer in Scheveningen bij Strandpaviljoen La Cantina, Zuiderstrand 1 (direct naast het Zuiderstrandtheater). Navigeer naar: Houtrustweg 600, 2583 GA Den Haag.

Op deze nazomeravond nemen we tijd om elkaar informeel te spreken onder het genot van een hapje en een drankje, tegen een decor van zon, zee en strand. Neem je slippers, korte broek en t-shirt mee, want bij een strandlocatie hoort zomerse kleding. Inspannen mag óók! Op het strand is een beachvolleybalveld uitgezet en de sportievelingen kunnen daar met elkaar een krachtmeting aangaan.

Verder bieden we de mogelijkheid aan 8 deelnemers om hun adrenaline niveau te verhogen en om 30 minuten mee te varen met een powerboat op de Noordzee. Je krijgt een droog-pak aan als je dat wilt. De eerste groep zal om 18.00 uur het water op gaan.

Net lekker aan het netwerken? Zak dan onderuit met een hapje en een drankje in één van de loungebanken met uitzicht op zee. Het BBQ buffet zal om 18.30 uur geopend worden.

Programma:
17.00 uur Ontvangst en borrel
17.15 uur Opening beachvolleybalveld
18.00 uur Eerste 4 deelnemers powerboat varen
18.30 uur Tweede 4 deelnemers powerboat varen
18.30 uur Aanvang BBQ buffet
22.30 uur Einde event

Dresscode: sportief (er is een mogelijkheid op locatie om te douchen en om te kleden).

Aanmelding: Deelname is gratis. Je kunt één introducé meenemen. Bij inschrijving rekenen we erop dat je ook echt komt in verband met reserveringen voor eten/drinken en activiteiten.

https://www.tsoc.nl/bijeenkomsten/openbaar/zomer-bbq-30-augustus-2018

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!