De Vincere Groep biedt Canon Flat Fee voor ongelimiteerd printen en scannen
27-06-2018 | door: Witold Kepinski

De Vincere Groep biedt Canon Flat Fee voor ongelimiteerd printen en scannen

Canon introduceert het Flat Fee concept, waarmee zij organisaties de mogelijkheid biedt om ongelimiteerd te printen en scannen tegen een vast tarief per maand. De Vincere Groep, een landelijke ICT-dienstverlener, is de eerste partner van Canon die dit nieuwe concept heeft opgenomen in haar portfolio. Met als resultaat dat alle zes dochterbedrijven van Vincere printen en scannen tegen een vaste prijs per medewerker kunnen aanbieden.

De Vincere Groep is een toonaangevende Managed Services Partner in de Nederlandse markt en ondersteunt haar klanten met een uitgebreid aanbod van diensten op het gebied van IT, communicatie en security. Dankzij het Flat Fee concept van Canon beschikken alle bedrijfsonderdelen van de Vincere Groep nu over de mogelijkheid om een flexibele en transparante oplossing aan te bieden waarbij de klanten kunnen printen tegen een vast maandelijks tarief per medewerker.

De Vincere Groep bestaat uit de volgende zes bedrijven: ComPromise Domino, ISSYS ICT, Switch IT Solutions, Sincerus, Unilogic en Xcellent.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht