Witold Kepinski - 27 juni 2018

Pega introduceert onafhankelijk software vendor programma

Pega introduceert onafhankelijk software vendor programma image

Pegasystems, softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor organisaties, kondigde tijdens PegaWorld in Las Vegas zijn nieuwe Pega Independent Software Vendor (ISV) programma aan. Het nieuwe ISV-programma maakt ontwikkeling mogelijk op Pega´s ´next generation' softwaresuite voor digitale transformatie, Pega Infinity. Partners kunnen eenvoudig integreren met bestaande oplossingen maar ook nieuwe oplossingen ontwikkelen voor specifieke marktbehoeften. Het commerciële go-to-market model brengt de nieuwe oplossingen bij potentiële klanten onder de aandacht.

Om aan de steeds hogere verwachtingen van klanten te voldoen, zoeken veel organisaties naar mogelijkheden om hun digitale transformatieproces te versnellen. Dit vereist speciale technologische oplossingen die aan specifieke bedrijfsbehoeften voldoen. Het Pega ISV-programma stelt partners in staat om in te spelen op de groeiende vraag naar Pega-oplossingen. Het maakt snelle uitbreiding mogelijk van het beschikbare portfolio van Pega-producten voor klanten in bestaande en nieuwe markten, aldus Pega

Met het ISV-programma haalt Pega een selecte groep leveranciers in huis die organisaties binnen de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, verzekeringen, telecommunicatie, productiebedrijven en overheid van kwalitatief hoogwaardige oplossingen kunnen voorzien. De huidige klanten kunnen hun Pega-oplossingen nu verder uitbreiden en aanvullen vanuit een bibliotheek met nieuwe oplossingen. De gekwalificeerde partners kunnen op hun beurt profiteren van nieuwe zakelijke kansen, zo beweert Pega.

Eenmaal toegelaten tot het programma, voorziet Pega de ISV-partners van de perfecte omgeving en middelen waarbinnen en waarmee zij onafhankelijk toepassingen kunnen ontwikkelen, aanpassen en integreren op basis van Pega-technologie. Alle aangeboden oplossingen van ISV-partners zijn beschikbaar via het online softwareplatform, Pega Exchange. De drijvende kracht achter het programma is Rupen Shah, vice president independant software alliances & strategy. In deze nieuwe functie gaat Shah zich toeleggen op de verdere uitbouw van het ISV partner-ecosysteem voor alle Pega Infinity oplossingen en verticale markten.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!