ICTWaarborg organiseert Netwerk Events

28-06-2018 | door: Redactie

ICTWaarborg organiseert Netwerk Events

ICTWaarborg gaat kleinschalige evenementen organiseren voor haar deelnemers waarbij de focus ligt op kennisdeling, samenwerking en netwerken. Het programma bestaat uit een kennissessie gevolgd door een uitdagende activiteit. Het eerste event staat gepland voor 28 augustus aanstaande.

Danielle Evers (foto), directeur ICTWaarborg: “Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen.”

Het doel van de evenementen is om ICTWaarborg-deelnemers in contact te brengen met nieuwe mensen en bedrijven uit de branche en zo de gezamenlijke kennis te vergroten. De drie elementen samenwerking, netwerken en kennisdeling staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

De trossen worden losgegooid

Op 28 augustus vindt het eerste ICTWaarborg Netwerk Event plaats. Tijdens de kennissessie krijgen deelnemers meer informatie over de dienstverlening van ICTWaarborg en in het bijzonder over juridische documenten voor zakelijke dienstverleners. Na de kennissessie is het tijd voor actie.

Evers vertelt: “We nemen de deelnemers mee zeilen, op een groot schip met meerdere zeilen. Het is een geweldige ervaring om te merken hoe een schip vooruit gaat wanneer de zeilen wind vangen. Zeilen is een bijzondere activiteit met veel mogelijkheden om het onderlinge contact te versterken. En tegelijkertijd kunnen de deelnemers de bemanning actief helpen met het besturen van het grote schip. Zelfs het roer kan worden overgenomen!” De dag wordt afgesloten met een barbecue.

Inschrijven

De ICTWaarborg Netwerk Events richten zich op zakelijke dienstverleners, aangesloten bij ICTWaarborg. Zij kunnen zich aanmelden voor deelname aan het eerste evenement via de deelnemersportal van ICTWaarborg (het Extranet). Het aantal plaatsen aan boord is beperkt, bij meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen wordt er geloot.

Voor meer informatie gaat u naar https://www.ictwaarborg.nl/nieuws/2018/06/ictwaarborg-organiseert-netwerk-event-voor-deelnemers. U kunt ook telefonisch (088 77 300 73) of per mail contact opnemen met ICTWaarborg.

Terug naar nieuws overzicht