Witold Kepinski - 28 juni 2018

Scale Computing start nieuw MSP-programma voor Scale Partner Community

Scale Computing start nieuw MSP-programma voor Scale Partner Community image

Scale Computing, speler in hyperconverged oplossingen, heeft vandaag een MSP-programma aangekondigd met een nieuw flexibel prijsmodel dat CapEx reduceert via een abonnement op basis van prijs per knoop, per maand en OpEx. Het uitgebreide programma is ontwikkeld om de winstgevendheid van partners te stimuleren en stelt partners ook in staat additionele essentiële services te verkopen die zullen voldoen aan de groeiende klantbehoeften rond Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS), Infrastructure as-a-Service (IaaS) en Remote Management as -a-Service (RMMaaS).

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van haar 100 procent kanaalbenadering, biedt Scale Computing's partnerprogramma aanzienlijke kostenreducties voor eindgebruikers en verminderde latentie, wat betekent dat bedrijven zullen profiteren van directe gegevenstoegang voor realtime gegevensanalyse en -inzicht. Het programma is ook gericht op het vereenvoudigen van het kanaal enablement en wordt gelanceerd als gevolg van de toegenomen vraag naar het HC3-platform van Scale Computing in een groeiend aantal gebruiksgevallen door dienstverleners en gedistribueerde ondernemingen.

Partners kunnen Scale Computing en Lenovo hardware-gebaseerde HC3-appliances aanschaffen, of als een compleet on-premises datacenter in een doos, waardoor ze waardevolle services kunnen toevoegen en op maat gemaakte oplossingen kunnen aanbieden om aan de individuele klantbehoeften te voldoen.

"We zijn vastbesloten om samen te werken met het kanaal in een echte samenwerking, en ons geactualiseerde programma is daar een weerspiegeling van, omdat we ernaar streven onze partners in staat te stellen een concurrentievoordeel te behouden. De markt is dynamisch en kanaalpartners moeten zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen en klantbehoeften", aldus Jeff Ready (foto), CEO van Scale Computing. "Er is een groei in waardetoevoegende diensten - organisaties willen werken met de nieuwste markttrends van de cloud, naar DRaaS, RMMaaS, IaaS, AI, IoT en Edge Computing - met ons bijgewerkte programma stellen we partners in staat een gedifferentieerde service in de concurrerende markt van vandaag, ondersteund door vereenvoudigde virtualisatie."

Lees meer artikelen over Scale Computing op deze link.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!