Witold Kepinski - 30 juni 2018

Oracle tweakt Warehouse Management Cloud

Oracle tweakt Warehouse Management Cloud image

Om klanten te helpen logistieke kosten te verlagen, voorraadniveaus te optimaliseren en klantenservice te verbeteren, heeft Oracle uitgebreide Oracle Warehouse Management (WMS) Cloud- mogelijkheden aangekondigd. De nieuwste wereldwijde uitbreidingen bieden volgens Oracle verhoogde zichtbaarheid van de inventaris via werfbeheer en integratie met Oracle Inventory Management Cloud, evenals verbeterde uitbreidbaarheid met de toevoeging van nieuwe REST Application Programming Interfaces (API's).

Legacy-transport- en magazijnbeheersystemen zijn vaak niet in staat om inzicht te geven in trailers op de werf, waardoor er een aanzienlijke lacune in de zichtbaarheid ontstaat die tot vertragingen in de uitvoering kan leiden. Oracle WMS Cloud yard management-mogelijkheden pakken deze uitdaging direct aan, waardoor het eenvoudiger wordt om zendingen in trailers te lokaliseren om het lossen te versnellen voor inventaris met hoge prioriteit.

Oracle Integration Service (ICS) gebaseerde integraties tussen Oracle WMS Cloud en Oracle Inventory Management Cloud zullen Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) en Supply Chain Management (SCM) Cloud-klanten in staat stellen om snel source-to-settle en order-to-cash-flows te implementeren om het reactievermogen van bedrijven te verbeteren. De toevoeging van REST webservice-API's verbetert de uitbreidbaarheid en stelt klanten in staat om Oracle WMS Cloud aan te passen aan hun specifieke bedrijfs- en branchebehoeften.

Oracle biedt cloudgebaseerde Warehouse Management Systems en Transportation Management Systems, en levert end-to-end logistieke mogelijkheden, waaronder Oracle Warehouse Management Cloud, Oracle Transportation Management Cloud en Oracle Global Trade Management Cloud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!