Witold Kepinski - 29 juni 2018

Puppet krijgt flinke kapitaalinjectie en doet overname

Puppet, standaardsoftware voor het automatiseren van de levering en de werking van de software die alles om ons heen mogelijk maakt, maakt bekend dat het 42 miljoen dollar aan financiering heeft veiliggesteld, geleid door Cisco Investments, samen met EDBI, Kleiner Perkins, True Ventures en VMware. Het nieuws komt voort uit de aanhoudende groei en het momentum voor het DevOps en automatiseringsbedrijf, dat onlangs zijn tweede acquisitie heeft afgerond, meerdere producten aan zijn portfolio heeft toegevoegd en het afgelopen jaar nieuwe wereldwijde kantoren heeft geopend.

"Onze snelle groei en internationale expansie is een bewijs van de toenemende vraag naar DevOps-transformatie, software-automatisering en de dringende noodzaak voor ondernemingen om door de nieuwe wereld van softwarelevering te navigeren. Daarom hebben we ons zo gericht op het uitbreiden van ons productportfolio - om klanten in staat te stellen software te ontdekken, te leveren en te gebruiken in hun cloud- en gecontaineriseerde omgevingen ", aldus Sanjay Mirchandani (foto), CEO, Puppet. "Ik ben enthousiast over het momentum dat we ervaren. Het helpt ons de reis van onze klanten naar diepgaande automatisering beter te ondersteunen. "

Automatisering en DevOps-vooruitgang zijn een primaire focus geworden voor IT-teams in 2018. Deze procedures zijn van cruciaal belang om bedrijven te helpen software met meer flexibiliteit te leveren en tegelijkertijd de beveiliging en kwaliteit te verbeteren. Tegen 2020 zal 90 procent van de 100 wereldwijde bedrijven de operationele inefficiënties doorvoeren door DevOps-praktijken. De innovatie van Puppet stimuleert deze DevOps en automatiseringswinsten voor klanten, aldus Puppet. In het laatste jaar bracht Puppet vijf nieuwe producten uit en kocht twee bedrijven om belangrijke automatiseringsmogelijkheden te bieden voor elk domein - infrastructuur, applicaties, cloud, containers en netwerkapparatuur.

Reflect

Puppet kocht eerder Reflect, een datavisualisatie-als-een-serviceplatform. De technologie van Reflect zal de productinnovatie van Puppet versnellen en klanten intuïtieve, moderne en flexibele manieren bieden om inzichten te benutten om hun reizen naar diepgaande automatisering te informeren, aldus Puppet.

"We hebben klanten altijd geholpen waardevolle informatie te verzamelen over de status van hun IT-landschap en actie te ondernemen. Met de innovatie en het talent op de markt van vandaag, hebben we de mogelijkheid om die ervaring te verbeteren en klanten nieuwe manieren te bieden om hun gegevens te gebruiken en sneller en beter geïnformeerde beslissingen te nemen", zegt Sanjay Mirchandani, CEO, Puppet. "Reflect brengt het goede stamboom van moderne technologie en uniek talent om dit een perfecte match te maken."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!