Witold Kepinski - 29 juni 2018

Western Digital lanceert Purple 12TB drive met AllFrame AI-technologie

Western Digital lanceert Purple 12TB drive met AllFrame AI-technologie image

Om de evolutie van de bewakingsindustrie naar camera's met steeds hogere resolutie en nieuwe toepassingen die real-time edge-analyse vereisen, mogelijk te maken, heeft Western Digital haar bewakingsportfolio uitgebreid met de introductie van de surveillance-class drive, Western Digital Purple 12TB drive met exclusieve AllFrame AI-technologie.

De nieuwste toevoeging aan de surveillanceportfolio van Western Digital biedt volgens de leverancier nieuwe mogelijkheden voor videobewaking door ondersteuning voor het opnemen van meerdere videostreams met hoge resolutie en tegelijkertijd toegang tot opgenomen video om diepgaand leren en analyseren te ondersteunen. Deze mogelijkheid is speciaal ontwikkeld voor opkomende DVR- en NVR-systemen met kunstmatige-kunstmatige intelligentie (AI), omdat het real-time detectie van door AI-getriggerde gebeurtenissen op het moment van vastleggen ondersteunt met voortdurend achtergrond info.

"Netwerkvideo-opnamesystemen worden steeds slimmer", zegt Brendan Collins, vice-president productmarketing, business unit apparaten, Western Digital. "AI-ingeschakelde NVR's worden ontworpen voor nieuwe GPU's en CPU's om de algemene mogelijkheden voor diep leren te verbeteren en voor het versnellen van algoritmen met betrekking tot objectherkenning en gezichtsherkenning. NVR's met diepgaand leren vereisen meer opslagcapaciteit en meer geavanceerde verwerking, dan individuele camera's. voer geavanceerdere analyses uit, zoals de locatie van een individueel gezichtsbeeld van weken of maanden van opgeslagen video, of het maken van verkeerswarmtekaarten van uren van retailbewakingsvideo."

"Met de verbeteringen in de mogelijkheden van onze bewakingsoplossingen groeit de hoeveelheid opslag die nodig is om de video van de miljoenen camera's die over de hele wereld zijn geïnstalleerd voor slimme steden, intelligent transport en andere bewakingstoepassingen vast te leggen, op te slaan en te analyseren, "zei Derek Yang, president, Hikvision Europe. "De 12TB-bewakingsaandrijving van Western Digital en de reeks bewakingsproducten zullen ons in staat stellen geoptimaliseerde bewakingsoplossingen voor onze klanten te bieden."

De Western Digital Purple 12TB-surveillanceklasse maakt een hogere opslagcapaciteit mogelijk voor alle compatibele videobewakingssystemen. Western Digital Purple 10TB en 12TB capaciteiten zijn voorzien van exclusieve AllFrame AI-technologie die speciaal is ontworpen voor AI-compatibele systemen. Hierdoor kunnen de drives tot twee keer zoveel AI-kanalen ondersteunen (16 AI-kanalen / 32 AI-streams) dan de concurrentie en is de toekomst klaar voor beter in staat zijnde systemen van de volgende generatie om de voortdurende evolutie van deep learning en video-analyse in de bewakingsmarkt.

Beschikbaarheid

Western Digital Purple-schijven zijn verkrijgbaar via het geautoriseerde wederverkopernetwerk van Western Digital wereldwijd. De voorgestelde verkoopprijs van fabrikanten in de Verenigde Staten is $ 399,00 (USD) voor de 10TB (model # WD101PURZ) en $ 479,00 (USD) voor de 12TB (model # WD121PURZ). De nieuwe producten worden toegevoegd aan de Western Digital Purple microSD -kaart, speciaal ontwikkeld voor camera's voor videobewaking, voor een complete portfolio ter ondersteuning van edge-to-core bewakingsoplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!