Witold Kepinski - 02 juli 2018

Formule 1 Selecteert AWS als cloud en machine learning partner

Formule 1 Selecteert AWS als cloud en machine learning partner image

Amazon Web Services (AWS) kondigt dat aan Formula One Group (Formule 1) verplaatst het overgrote deel van zijn infrastructuur van on-premises datacenters naar AWS en standaardiseert op AWS's machine learning- en data-analysediensten om zijn cloud-transformatie te versnellen.

Formule 1 werkt samen met AWS om de racestrategieën, datatrackingsystemen en digitale uitzendingen te verbeteren via een breed scala aan AWS-services, waaronder Amazon SageMaker, een volledig beheerde machine learning-service waarmee ontwikkelaars en wetenschappers machine learning kunnen bouwen en implementeren. modellen, AWS Lambda, AWS baanbrekende evenementgestuurde serverloze computerservice en AWS-analysediensten - om nooit eerder ontdekte meetgegevens te ontdekken die de manier zullen veranderen waarop fans en teams genieten, ervaren en deelnemen aan racen.AWS Elemental Media Services om zijn video-assetworkflows aan te drijven en de kijkervaring voor zijn 500 miljoen fans wereldwijd te verbeteren.

Data

Met behulp van Amazon SageMaker trainen de data scientists van de Formule 1 modellen voor diep leren met 65 jaar historische racegegevens, opgeslagen in zowel Amazon DynamoDB als Amazon Glacier. Met deze informatie kan de Formule 1 kritische raceprestatiestatistieken extraheren om racevoorspellingen te doen en fans inzicht te geven in de beslissingen en strategieën die door teams en chauffeurs worden genomen. Formule 1-datawetenschappers kunnen bijvoorbeeld voorspellen wanneer de kans om teams te openen en te sluiten hun auto's in de put laat voor maximaal voordeel, en de beste timing voor het wisselen van banden bepalen.

Digital

Door het streamen van real-time racegegevens naar AWS met behulp van Amazon Kinesis, Formule 1 kan belangrijke prestatiegegevens voor elke auto vastleggen en verwerken tijdens elke draai en bocht van de Formule 1-circuits met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid. Vervolgens kan de Formule 1 door het inzetten van geavanceerd machinaal leren via Amazon SageMaker vaststellen hoe een bestuurder presteert en of bestuurders zichzelf boven, aldus AWS.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!