Witold Kepinski - 03 juli 2018

Luciano Cunha word CEO van Columbus software-ontwikkelbedrijf To-Increase

Luciano Cunha is benoemd tot nieuwe CEO van Columbus 'software-ontwikkelbedrijf To-Increase. Luciano Cunha heeft de afgelopen elf jaar wereldwijde verkoop en marketing geleid in Columbus 'softwareontwikkelingsbedrijf To-Increase en vervangt mede-oprichter van To-Increase, Cornelis Bosch.

"Ik ben heel blij dat Luciano Cunha de leiding van To-Increase heeft overgenomen. Luciano Cunha is een groot leider, hij is al vele jaren de sleutel in het aansturen van de vooruitgang van het bedrijf en hij heeft een diepgaande domeinexpertise en een innovatieve mindset om To-Increase naar nieuwe hoogten te brengen ", zegt Thomas Honoré CEO in Columbus.

Luciano Cunha is een centrale motor geweest in de ontwikkeling en groei van To-Increase om het bedrijf te ontheffen van het ontwikkelen en vermarkten van bedrijfsapplicaties voor Microsoft Dynamics ERP tot een belangrijke speler binnen Asset Centric-oplossingen, inclusief engineering, productie, onderhoud en verhuur of leasing van bedrijfsmiddelen en klanten. gecentreerde oplossingen. "Ik zal doorgaan met onze spannende reis gericht op groei en het transformeren van To-Increase in een meer klantgericht bedrijf. Ik zal prioriteit geven aan onze investeringen, waarbij de nadruk ligt op het leveren van hoogwaardige zakelijke applicatieservices aan onze klanten, met een snellere time-to-value om hen te helpen digitaal te transformeren, " zegt Luciano Cunha, CEO van To-Increase.

Cornelis Bosch was medeoprichter van To-Increase in 2007, beginnend met 15 personen en een omzet van ongeveer 1,5 miljoen euro en heeft het bedrijf uitgebreid tot 165 werknemers met een omzet van 20 miljoen euro per jaar. "Het was een fantastische reis en ik ben dankbaar voor wat mijn team heeft bereikt met het ontwikkelen van geavanceerde software om bedrijven over de hele wereld te helpen bij het optimaliseren en digitaliseren van hun bedrijf. Ik ben blij dat Luciano Cunha heeft aanvaard om de opwindende reis van To-Increase voort te zetten en ik weet zeker dat hij ons geweldige team zal leiden in deze nieuwe fase van transformatie ", zegt Cornelis Bosch.

Cornelis Bosch heeft besloten To-Increase te verlaten om samen met zijn gezin nieuwe gebieden van het leven te verkennen. Luciano Cunha zal vanaf vandaag het leiderschap van To-Increase overnemen. "Ik wil Cornelis Bosch bedanken voor zijn sterke leiderschap van To-Increase en voor zijn bijdrage aan de innovatie en groei van Columbus. Het was een voorrecht om met hem samen te werken en ik wens hem en zijn familie het allerbeste in hun nieuwe avontuur ", zegt Thomas Honoré.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!