Witold Kepinski - 04 juli 2018

Nieuwe Xerox Global Print Driver ondersteunt verschillende merken printers

Xerox biedt voor printers, documenten en informatie een universele printerdriver die apparaatbeheer eenvoudiger maakt voor netwerkbeheerders. De nieuwe Xerox Global Print Driver V4 is ontwikkeld om een ??consistente en gebruikersvriendelijke ervaring te garanderen op Windows 10 en andere besturingssystemen. Het ondersteunt zowel Xerox- als niet-Xerox-printers.

De verbeterde gebruikerservaring biedt consistentie tussen printer en printer, zodat er minder training nodig is en IT-managers printers kunnen toevoegen en bijwerken zonder afzonderlijke stuurprogramma's opnieuw te hoeven installeren.

"Connectiviteit staat synoniem voor productiviteit en onze nieuwe driver is een van de vele manieren waarop we ervoor kunnen zorgen dat de werkplek op het hoogste niveau werkt. Voor drukke IT-afdelingen bespaart een verlenging van de toegankelijkheid van de chauffeur tijd en middelen, terwijl de ononderbroken informatiestroom gegarandeerd blijft, "aldus Tracey Koziol, Senior Vice President van Workplace Solutions Business Group , Xerox.

De Global Print Driver V4 biedt de volgende mogelijkheden:

Biedt een gemeenschappelijke gebruikerservaring met realtime feedback op verbruikswaarden, ladestatus, opdrachtwachtrijstatus en afdruktaakstatus van de gebruiker, allemaal met eenvoudige navigatie die consistent is van apparaat tot apparaat.

Elimineert de noodzaak voor IT-personeel om printerdrivers handmatig bij te werken via het netwerk van apparaten. Het Global Print Driver herkent de printer en automatische updates voor een naadloze gebruikerservaring.

Preconfigureert aangepaste instellingen, zoals uitvoerkleuren, dubbelzijdig afdrukken en nieten en zorgt ervoor dat aan het bedrijfsbeveiligingsbeleid wordt voldaan, zoals beveiligde afdruktaken op alle ondersteunde apparaten.

Voldoet aan de Microsoft versie 4 printarchitectuur en voegt functionaliteit toe samen met een verbeterde gebruikerservaring in Windows 10, vooral bij het afdrukken in apps vanuit de Microsoft Store.

De Global Print Driver V4 kan worden gedownload op www.xerox.com/global.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!