Witold Kepinski - 05 juli 2018

Pure Storage Orchestrator is beschikbaar

Pure Storage Orchestrator is beschikbaar image

De acceptatie van containers neemt snel toe, maar een gebrek aan permanente opslagondersteuning voor dynamische gecontaineriseerde applicaties dreigt deze trend te vertragen. Daarom heeft Pure Storage de Pure Service Orchestrator  aangekondigd die nu algemeen verkrijgbaar is (GA).

Pure Service Orchestrator (PSO) is een softwarelaag die het mogelijk maakt dat vloten van Pure Storage FlashArray en FlashBlade -opslag samen worden gefedereerd en geconsumeerd via een eenvoudige Storage-as-a-Service API.

Containers

De eerste release van PSO komt op de markt als onderdeel van Pure Storage inspanningen voor integratie van container orkestratie. De storage specialist een breed scala aan orchestration-smaken via een Docker Volume Plugin en Kubernetes FlexVolume Driver. De nieuwste releases van beide plug-ins hebben de nieuwe Service Orchestrator-laag ingebouwd, klaar voor gebruik.

Cloud Native

Gezien de structurele voorkeur van container orchestrators en de cloud-native community voor het consumeren van services en het isoleren van de applicatielaag van de onderliggende infrastructuur, denkt Pure Storage dat de nieuwe API-concepten het gebruik van Pure Storage in gecontaineriseerde omgevingen een echt gedifferentieerde, cloud-native ervaring bieden.

Lees meer op de website van Pure Storage. Of lees alles specificaties in The Register.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!