Witold Kepinski - 04 juli 2018

Retail Synergie toegevoegd aan groep Telecombinatie, Yorus en Utility Provider

Retail Synergie toegevoegd aan groep Telecombinatie, Yorus en Utility Provider image

De groep waar Telecombinatie, Yorus en Utility Provider onderdeel van zijn, heeft op 3 juli 2018 Retail Synergie toegevoegd. Dit volgt op eerdere toevoegingen aan de groep dit jaar. Hierdoor is de groep met ruim 600 partners één van de grootste multichannel platforms in Nederland.

De groep waar Telecombinatie, Yorus, Utility Provider en Retail Synergie onderdeel van uitmaken, betreft een multichannel platform dat o.a. de diensten telecom, vastnet, breedband, energie, water en IoT faciliteert. De groep heeft meer dan 600 aangesloten partners, actief op de zakelijke en consumenten markt.

Herwin van der Kamp, algemeen directeur: “De toegevoegde waarde van Retail Synergie zit hem in de ‘operational excellence’ van hun partnersupport. Hiervoor werkten wij aan de zakelijke kant al intensief met elkaar samen. Met de toevoeging aan onze groep zetten we dit proces verder in gang, zodat meerdere van onze kanalen hierop kunnen aansluiten en we echt een volgende stap in de kwaliteit van partnersupport kunnen zetten.”

Retail Synergie is actief op de consumenten en zakelijke telecommarkt. De merken Welcom bij, Circuit, XBA en Quality Centers zijn onderdeel van de groep.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!