Witold Kepinski - 05 juli 2018

NTT Communications en VMware breiden Global Cloud Partnerschap uit

NTT  en VMware hebben de uitbreiding bekendgemaakt van het decenniumlange cloud partnerschap waarbij NTT Com vanaf nu de Enterprise Cloud (ECL) van VMware Cloud Foundation service wereldwijd zal aanbieden.

Deze nieuwe service zal geavanceerde hybride cloudomgevingen aanbieden bestaande uit VMwares volledige softwaregedefinieerde datacenter stack, en een barrièrevrij pad naar de hybride cloud openen door middel van VMware Hybrid Cloud Extension. Als onderdeel van deze bekendmaking, zal NTT Com ook een VMware Cloud Verified Partner worden en het VMware Cloud Verified logo weergeven als bewijs dat zijn services compatibel zijn met VMware Cloud infrastructuur.

Door ECL powered by VMware Cloud Foundation te combineren met NTT Com's global MPLS service, Arcstar Universal One (UNO) en Nexcenter datacenters, zal de nieuwe service bedrijven in staat stellen om veilig en eenvoudig naar de cloud over te stappen, of een consistente hybride cloudinfrastructuur te bieden tussen fysieke datacenters en de cloud.

“Aanbieders van cloudservices spelen een kritieke rol in de digitale transformatie van bedrijven door extreem veilig globaal bereik mogelijk te maken, aangevuld met gespecialiseerde lokale leveringscapaciteit,” zei Ajay Patel, senior vicepresident, Cloud Provider Software Business Unit bij VMware. “VMware’s samenwerking met NTT Communications weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan en visie om klanten in staat te stellen naadloos en veilig over te stappen op de cloud, terwijl we investeringen in bestaande software, tools en talent maximaliseren. We zijn blij dat NTT Com een compatibele hybride cloudoplossing van VMware Cloud Verified aanbiedt.”

De services zijn naar verwachting beschikbaar in de U.S., het VK en Duitsland binnen NTT Com's einde van het boekjaar maart 2019, na beschikbaarheid in Japan die wordt verwacht in de zomer van 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!