KYOCERA koopt software gegevens specialist Alos
05-07-2018 | door: Witold Kepinski

KYOCERA koopt software gegevens specialist Alos

Kyocera Document Solutions Europe is voortgebouwd op haar vooruitgang in de documentbeheerindustrie en breidt haar dienstenaanbod uit met de overname van het in Duitsland gevestigde bedrijf Alos GmbH - een specialist in gegevensbeheer.

Kyocera heeft de aankoop afgerond van Alos Solution , een van de toonaangevende systeemaanbieders van capture en Enterprise Content Management-oplossingen (ECM) in Duitstalige landen. Alos heeft meer dan 100 werknemers in Duitsland en Zwitserland en biedt oplossingen voor duizenden klanten over de hele wereld.

Alos heeft meer dan 60 jaar ervaring in het werken met klanten zoals Kraft, BP, AT & T en Unilever. Door te profiteren van de sterke punten van Alos voor het bieden van intelligente gegevensverzamelingsoplossingen via geautomatiseerde workflows met wettelijk conforme archiveringsprocessen, hoopt Kyocera synergieën te verkrijgen uit de investering naast een bredere klantentoegang.

Het bedrijf gaat verder op een onafhankelijke basis met een driejarig integratieproces gepland en rapporteert rechtstreeks aan Kyocera Document Solutions Deutschland. De overname is nog steeds de laatste stap in de ontwikkeling van Kyocera op het gebied van totaal documentbeheer, een belangrijk groeigebied voor het bedrijf.

Takuya Marubayashi, President van Kyocera Document Solutions Europe: "Als bedrijf zijn we gericht op het bevorderen van de vooruitgang van documentoplossingen om tegemoet te komen aan de moderne zakelijke behoeften van onze klanten, zowel fysiek als digitaal, om een ??veilig, effectief en kwalitatief hoogstaand procesbeheer te waarborgen Alos zal deel uitmaken van onze aanpak in het leveren van op maat gemaakte, kosteneffectieve oplossingen die een aanvulling zullen zijn op ons assortiment van hoogwaardige producten en diensten."

"We zijn ervan overtuigd dat de fusie ten goede zal komen aan onze klanten, partners en werknemers", voegt Friedhelm Schnittker, Vice President van Alos 'GmbH, toe. "Het uitgebreide productassortiment van Kyocera, gecombineerd met de scanoplossingen van Alos, biedt een groot potentieel. We kijken ernaar uit om samen te werken om deze kans te benutten ten voordele van alle belanghebbenden."

Alos voltooit de Kyocera-portfolio perfect door gebieden zoals data-acquisitie, Enterprise Content Management en Business Process Management te versterken door hoog beschikbare en beveiligde documentuitvoer te bieden. De overstap helpt Kyocera om zichzelf te positioneren als een complete leverancier van oplossingen en zal het succes van de organisatie in de afgelopen jaren verhogen in een steeds digitalere wereld.

Terug naar nieuws overzicht