TLN en dutchtel gaan samenwerking aan onder de naam TLN Telecom

05-07-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

TLN en dutchtel gaan samenwerking aan onder de naam TLN Telecom

dutchtel en Transport Logistiek Nederland gaan vanaf dit jaar de samenwerking aan onder de naam TLN Telecom. Omdat TLN hun leden nog meer wil gaan servicen, hebben zij een partner gevonden in dutchtel. Deze telecompartij legt zich voornamelijk toe op het inkopen van telecom voor klanten.

Voor TLN Telecom zijn er bij twee leveranciers exclusieve prijzen bedongen. Een van die leveranciers is T-Mobile. Voor die provider is gekozen, omdat zij de laatste jaren te boek staan als de beste provider van Nederland. Daarnaast is er ook een speciaal aanbod bij een leverancier met een uniek concept om drie netwerken simultaan te gebruiken zonder extra kosten.

'Optimale samenwerking'

"De samenwerking met beide partijen is optimaal. Met T-Mobile hebben we al jaren een goede band en hierdoor zijn we in staat geweest scherp in te kopen met excellente voorwaarden. Voor WeConnect is gekozen vanwege hun unieke concept. Voor de transportsector is deze innovatieve M2M/IoT-oplossing zeer interessant", aldus Patrick Balleur mede-eigenaar en initiatiefnemer TLN Telecom.

Voor Georgius (Sjors) Jepkema, al bijna 20 jaar relatiebeheerder bij Transport Logistiek Nederland, is TLN Telecom een goede zet om het mooie ledenvoordeelprogramma van TLN uit te breiden. "In dutchtel zien wij hiervoor de perfecte partner. Met hun enthousiasme, specialisme en adequate opvolging van de gemaakte afspraken zijn ze van grote toegevoegde waarde op het ledenvoordeelprogramma. Onze prioriteit is dat onze leden gebruik kunnen maken van excellente service voor een scherp ledentarief", aldus Jepkema. Meer informatie is beschikbaar op www.tlntelecom.nl

Terug naar nieuws overzicht