Copaco voegt Avast Business toe aan haar portfolio

05-07-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco voegt Avast Business toe aan haar portfolio

Copaco en Avast Business gaan een samenwerking aan. De security oplossingen van Avast Business zijn opgenomen in het software portfolio van Copaco.

De eenvoudig te implementeren Avast Business producten zijn gericht op het MKB en beschermen zowel apparaten als gegevens. De verschillende oplossingen bestaan uit Avast Business Security, Avast CloudCare en Avast Managed Workplace.

Meer oplossingen en diensten beschikbaar voor partners

Bianca van Engeland (foto), Business Director Software Solutions bij Copaco, wijst erop dat partners dankzij de samenwerking met Avast Business meer beveiligingsoplossingen en -diensten kunnen leveren aan klanten om geavanceerde en snel evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Avast Business biedt ook CloudCare aan, waarmee IT-securityoplossingen vanuit de cloud snel beschikbaar zijn voor iedere willekeurige reseller, ongeacht of ze veel of weinig IT-kennis in huis hebben. Resellers kunnen zich hierdoor richten op hun kernactiviteiten, zonder zich zorgen te hoeven maken of de beveiliging bij hun klanten wel op orde is.

Erik Preisser, Vice President SMB Sales, Avast Business: “De toevoeging van het gehele portfolio van Avast Business oplossingen aan Copaco’s services assortiment, stelt resellers in staat om hun klant te bedienen met een scala van eenvoudig te managen security oplossingen specifiek ontwikkeld voor de zakelijke markt. Wij zien uit naar de samenwerking en het gezamenlijk naar de markt brengen van deze producten, waarbij wij Copaco alle ondersteuning bieden bij deze verbreding van hun security portfolio.”

Toenemende vraag naar complete solutions

“We zien dat klanten steeds meer om complete solutions vragen en daar willen we in de nabije toekomst meer op aansluiten.” De oplossingen van Avast business zullen onderdeel zijn van het thema Security, Back-up & Recovery. “We merken dat partners het prettig vinden als ze gebruik kunnen maken van kant-en-klare proposities”, aldus Van Engeland.

Terug naar nieuws overzicht
Security