PDF-diensten beschikbaar in Office 365 met Adobe Document Cloud

06-07-2018 | door: Witold Kepinski

PDF-diensten beschikbaar in Office 365 met Adobe Document Cloud

Adobe introduceert een verbeterde integratie van Adobe Document Cloud met Microsoft Office 365. Met de nieuwe integratie kunnen office 365 gebruikers rechtstreeks vanuit de toolbar veilig en snel PDF bestanden te maken, wijzigen en bekijken.

Afgelopen september 2017 heeft Microsoft de strategische samenwerking met Adobe uitgebreid om zich te concentreren op integraties tussen Adobe Sign- en Office 365- producten zoals Microsoft Teams, SharePoint, Outlook en meer.

Klanten maken nu gebruik van de combinatie. Zo heeft de staat Hawaï bijvoorbeeld een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan medewerkers bespaard en tegelijkertijd de documentstatus verbeterd ten opzichte van op papier gebaseerde processen, wat een dubbele winst oplevert ten opzichte van eerdere op papier gebaseerde processen.

Voortbouwend op dit succes heeft het Adobe Document Cloud-team nieuwe mogelijkheden aangekondigd die de integratie met Office 365 verdiepen en medewerkers tijd kunnen besparen. Integraties van PDF-services bieden nieuwe betrouwbaarheid bij het werken met PDF-documenten als onderdeel van Office 365Eens geïntegreerd door de beheerder, bieden PDF-services uitgebreide voorbeelden van PDF-documenten direct in OneDrive en SharePoint-sites.

Naast veel scenario's voor rapportage, delen en samenwerking, worden PDF-bestanden vaak gebruikt om definitieve of gearchiveerde versies te maken van inhoud die zich over veel verschillende bestanden uitstrekt. Met PDF-services en de nieuw geïntroduceerde combinatie van bestanden met Adobe-functionaliteit, kan de gebruiker verschillende bestanden selecteren en met slechts een paar klikken binnen SharePoint-documentbibliotheken naar één PDF slepen.

PDF-services zijn nu beschikbaar in het lint voor online versies van Word, Excel en PowerPoint, waardoor het maken van PDF-bestanden van hoge kwaliteit en volledige getrouwheid vanuit deze toepassingen nog eenvoudiger wordt.

PDF-services - samen met de mogelijkheden als onderdeel van Adobe Sign en aankomende Adobe Reader-verbeteringen maken allemaal deel uit van Adobe Document Cloud. Allen delen een commitment voor productieve integraties in Office 365.

Lees meer in deze handleiding. Of lees hier meer over leren en Adobe Sign-integraties met Office 365.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software