Redactie - 06 juli 2018

Intermax lanceert HealthCloud voor zorginstellingen

Cloud- en managed security specialist Intermax lanceert de HealthCloud. Deze cloudomgeving combineert volgens Intemax de flexibiliteit en snelheid van de public cloud met de veiligheid van een managed private omgeving en is specifiek en uitsluitend voor zorginstellingen.

De HealthCloud speelt volgens Intermax in op de vraag vanuit de zorgbranche naar flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbeheersing van de ICT-infrastructuur. Intermax biedt met de HealthCloud een 100% Nederlandse oplossing voor zorginstellingen.

Zorginstellingen kunnen met de HealthCloud klein starten en cloudtechnologie inzetten als flexibele schil voor hun organisatie, of juist direct de volledige interne omgeving door Intermax in beheer laten nemen. Daarbij zitten gebruikers niet vast aan langlopende contracten maar betalen zij naar gebruik en kunnen zij maandelijks op- of afschalen, bijvoorbeeld voor tijdelijke projecten, na applicatierationalisatie of om kosten te besparen wanneer de marktprijzen dalen zo meldt Ludo Baauw (foto), algemeen directeur van de Intermax Group.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!