Redactie - 08 juli 2018

ValidSign app voor SharePoint Online

ValidSign app voor SharePoint Online image

ValidSign, specialist op het gebied van rechtsgeldig digitaal ondertekenen, heeft de ValidSign app for SharePoint Online geïntroduceerd. ValidSign is de enige volledig met SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing. Alle van ondertekening afhankelijke processen kunnen van begin tot einde rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface van SharePoint - en nu ook SharePoint Online - veilig worden aangeboden ter ondertekening.

Alle documenten zijn dankzij de ValidSign App moeiteloos uit te sturen vanuit Sharepoint Online ter ondertekening aan zowel interne als externe ondertekenaars. Dit is allemaal mogelijk zonder de bestaande workflows, operationele processen, veiligheidsprocedures of beleidsregels te wijzigen. De grote kracht van deze standaardoplossing is dat het ondertekenproces vanuit Sharepoint Online kan worden gestart. De klant kan eenvoudig vanuit elk device het contract ondertekenen door een ondertekenverzoek naar zijn of haar e-mailadres te sturen. Nadat de klant heeft ondertekend wordt het contract automatisch gearchiveerd op de juiste plaats.

Ondertekenaars hebben de digitale ondertekeningsoplossing van ValidSign al ontdekt. Ze hebben hun papierintensieve processen omgezet in papierloze processen.

“De standaard integratie met zowel Sharepoint als Sharepoint Online is de cruciale Add-On voor elke organisatie die daadwerkelijk een digitale werkomgeving in wil richten”, stelt John Lageman, CEO ValidSign. “Onze oplossing beperkt de papiergerelateerde kosten aanzienlijk, zorgt voor sterk vereenvoudigd contractbeheer en verbetert de klantbeleving aanzienlijk. Het grootste voordeel is dat het verkrijgen en archiveren van een digitaal getekend contract door alle partijen automatisch wordt geregeld met ValidSign.”

De nieuwste versie van de ValidSign app for SharePoint Online is 15 juli beschikbaar in de SharePoint Store.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!