Witold Kepinski - 06 juli 2018

NETGEAR voegt topman Brad Maiorino toe aan raad van bestuur

NETGEAR voegt topman Brad Maiorino toe aan raad van bestuur image

NETGEAR heeft Brad Maiorino verwelkomd in de raad van bestuur van het bedrijf. Maiorino, momenteel senior executive bij Booz Allen Hamilton, is een expert in het beheren van cyber-, governance-, risico- en compliancekwesties.

De afgelopen jaren is hij actief geweest als Chief Information Security Officer bij Fortune 50-bedrijven zoals Target, General Electric en General Motors. 

"Brad Maiorino is een waardevolle toevoeging aan de Raad van Bestuur van NETGEAR", zegt Patrick Lo, chairman en chief executive officer van NETGEAR. "Zijn uitgebreide staat van dienst met grote, complexe wereldwijde operaties heeft van hem een ??gewilde, vertrouwde adviseur op het hoogste niveau van industrie en overheid gemaakt. We kijken ernaar uit om te profiteren van Brad's inzicht en inzichten terwijl we met succes navigeren door het dynamische en steeds veranderende internetbeveiligingslandschap van vandaag. "

Maiorino trad in 2001 in dienst bij General Electric (GE) en bekleedde verschillende rollen in technologisch leiderschap in het hele bedrijf, uiteindelijk groeide het uit tot chief information officer voor het toezicht op het wereldwijde informatiebeveiligingsprogramma van GE in alle takken van het bedrijfsleven. In 2012 ging hij een vergelijkbare rol spelen bij General Motors (GM), met wereldwijde verantwoordelijkheid voor de GM-informatiebeveiliging en risicovisie, strategie en programma. Vanaf 2014 bracht de heer Maiorino drie jaar door als senior vice-president en chief information security officer bij Target, waar hij leiding gaf aan de post-data-reactie van de retailgigant door middel van een transformatie die het hele bedrijf mogelijk maakte om het bedrijf te beschermen tegen de bedreigingen van vandaag. Gedurende deze periode was hij lid van de raad van bestuur van het Retail Cyber ??Intelligence Sharing Centre (R-CISC),

Begin 2017 trad Maiorino in dienst bij management- en technologieconsultingbureau Booz Allen Hamilton als uitvoerend vice-president en partner. Als senior leider in de commerciële activiteiten van Booz Allen is hij verantwoordelijk voor het helpen van de klanten van het bedrijf bij het implementeren van cyberbeveiligings- en risicobeheeroplossingen om de huidige dynamische cyberbedreigingen te bestrijden en de veerkrachtige operaties te versterken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!